پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ مرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۱۴

ترکیب تیم های ملی گلبال اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

ترکیب تیم های ملی گلبال اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

تیم های ملی گلبال مردان و زنان با ترکیبی ۶ نفره در مسابقات قهرمانی آسیا - پاسفیک شرکت می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از کمیته ملی پارالمپیک،  محسن جعفری، دبیر فدراسیون نابینایان و کم بینایان با اعلام این خبر گفت: اردوی متصل به اعزام تیم ملی گلبال بانوان برای شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا - پاسفیک از روز گذشته آغاز و ترکیب تیم اعزامی نیز اعلام شده است.

وی افزود: براین اساس طیبه استکی، زهره مظاهری، زینب قنبری، مریم حسام آبادی، سمیرا جلیلوند و ریزان دژآهنگ شش ورزشکار اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا - پاسفیک هستند که با سرمربیگری محمد بیدگلی و مربیگری مژگان کربی تا ۲۷ مردادماه در اردو خواهند بود و سپس به مسابقات اعزام می شوند.

جعفری در خصوص تیم گلبال مردان نیز اظهار داشت: اردوی تیم ملی مردان نیز از امروز در مجموعه ورزشی شهید هرندی آغاز می شود و تیم ملی با ترکیب محمد منصوری، محسن جلیلوند، مصطفی شهبازی، جواد شیردل، محمد سرنجی و میلاد سوری تمرینات خود را تحت نظر مهدی نباتی، سرمربی، و محمد ابراهیم زاده مطلق، مربی، انجام خواهد داد.

وی ادامه داد: اردوی پایانی تیم ملی تا روز ۲۷ مردادماه ادامه خواهد داشت و تیم ملی در این تاریخ عازم بانکوک خواهد شد.

دبیر فدراسیون نابینایان و کم بینایان با بیان این مطلب که روزهای ۲۸ تا ۳۰ مردادماه کلاسبندی و تمرین ورزشکاران انجام می شود، خاطرنشان کرد: بعد از کلاسبندی و تمرین ورزشکاران که صبح روزهای شنبه تا دوشنبه هفته آینده انجام می شود، مسابقات از بعدازظهر دوشنبه ۳۰ مردادماه آغاز و ساعت ۲۰ شنبه ۴ شهریورماه تمام و توزیع مدال ها انجام خواهد شد.

جعفری در پایان یادآور شد: ۸ ورزشکار باید کلاسبندی جدید شوند. تیم های ملی مردان و زنان شرایط خوبی دارند و امیدواریم سهمیه مسابقات جهانی را کسب کنند. در مسابقات بخش مردان تیم های ایران، کره جنوبی، ژاپن، چین، عراق، تایلند، استرالیا و قزاقستان و در بخش بانوان شش تیم ایران، ژاپن، چین، کره جنوبی، استرالیا و تایلند قرار دارند.

به گزارش مهر، برنامه مسابقات گلبال قهرمانی آسیا در بخش زنان و مردان نیز عبارتند از؛

بخش بانوان

دوشنبه ۳۰ مردادماه
* ایران - چین  (ساعت ۱۵)

سه‌شنبه ۳۱ مردادماه
* ایران - ژاپن (ساعت ۱۰)

چهارشنبه اول شهریورماه
* ایران- استرالیا (ساعت ۹)
* ایران - کره جنوبی (ساعت ۱۹)

پنجشنبه دوم شهریورماه
* ایران - تایلند (ساعت ۱۳)

بخش مردان

 دوشنبه ۳۰ مردادماه

* ایران - قزاقستان (ساعت ۱۴)

 سه‌شنبه ۳۱ مردادماه
* ایران - تایلند (ساعت ۱۲)

 چهارشنبه اول شهریورماه
* ایران -  کره جنوبی (ساعت ۱۲)

مسابقات بانوان به صورت دوره‌ ای  و در یک گروه با حضور تیم های ژاپن، چین، کره جنوبی، استرالیا و تایلند برگزار می‌شود و رقابت مردان در دو گروه انجام خواهد شد که تیم ملی ایران در گروه دوم با تیم‌های قزاقستان، تایلند و کره جنوبی همگروه است  و در گروه اول نیز تیم‌های ژاپن، چین، عراق و استرالیا حضور دارند.

کد خبر 4057877

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha