پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۲

فرمانده نیروی انتظامی نطنز:

۲.۵ میلیارد ریال کالای قاچاق در نطنز کشف شد

۲.۵ میلیارد ریال کالای قاچاق در نطنز کشف شد

نطنز - فرمانده نیروی انتظامی نطنز گفت: در چهار ماهه نخست سال جاری موفق به کشف کالای قاچاق به ارزش دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در شهرستان نطنز شدیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی بنی آدمی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در چهار ماهه نخست سال جاری طی چند عملیات بازرسی موفق به کشف چند مجموعه کالای قاچاق شدیم که ارزش آنها در مجموع به دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال می‌رسد.

وی تصریح کرد: در عملیات و بازرسی های صورت گرفته کالاهایی از قبیل برنج، لوازم آکواریوم و لوازم آرایشی و بهداشتی کشف شده است که در مقایسه ارزش ریالی کالاهای قاچاق کشف شده در چهار ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزایش ۹۲ درصدی داشته است و در میزان کشفیات ۲۴ درصد افزایش کشفیات داشته ایم.

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان نطنز تأکید کرد: با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت مبارزه با کالای قاچاق، نیروی انتظامی توجه بسیار ویژه ای به این موضوع دارد، چرا که با ترویج کالای قاچاق در سطح جامعه، رکود اقتصادی و بیکاری جامعه را فلج می‌کند.

وی با اشاره به آسیب های مواد مخدر بیان کرد: بدون شک وجود مواد مخدر در سطح جامعه و در دسترس بودن آن برای همه اقشار و سنین موجب شیوع ناهنجاری های مختلفی می شود که ضمن از بین بردن بنیان خانواده جامعه را به تباهی می‌کشد.

بنی آدمی افزود: نیروی انتظامی شهرستان در حوزه مبارزه با مواد مخدر با افزایش چهار درصدی در بخش کشفیات مواد مخدر روبرو بوده است و همچنین در بحث مقابله با توزیع کنندگان و مصرف کنندگان مواد مخدر و دستگیری آنها، ۱۰ درصد افزایش دستگیری داشته است.

وی در پایان یادآور شد: نیروی انتظامی با همکاری مراجع قضائی اجازه نمی‌دهد مواد مخدر در سطح جامعه فراگیر شود و با متخلفان در این حوزه برخورد جدی خواهد داشت.

کد خبر 4058720

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha