به گزارش خبرنگار مهر، سمینار چالش ها، موانع و راهکارهای جلب مشارکت های مردمی با حضور مدیرکل مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست، معاونت سیاسی و امنیتی استاندار، مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان، مسئولین دستگاه های دولتی و فرهنگی و جمعی از تشکل های مردم نهاد محیط زیستی برگزار شد.
محمد درویش مدیرکل دفتر مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست در این سمینار گفت: تشکل ها باید حلقه واسط بین دولت مردان و مردم باشند و دغدغه ها را دو سویه انتقال دهند و باید برای این منظور مجهز به آگاهی کامل باشند.
وی با بیان اینکه مجموع رویشگاه های جنگلی کشور ۷ درصد مساحت کشور است و بخش عمده اکسیژن تولیدی در کشور را مدیون جنگل های زاگرس، هیرکان و ارس باران هستیم؛ بر نقش تشکل های مردم نهاد در کمک به حفظ جنگل ها و حل مسائل زیست محیطی تاکید کرد.
مدیرکل دفتر مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست اظهار داشت: با توجه به اینکه کره زمین به سمت ورشکستگی اکولوژیکی پیش می رود که جبران آن به آسانی امکان پذیر نیست، باید اجرای طرح ها و برنامه ها مبنی بر الگوی توسعه پایدار و دارای ارزیابی های دقیق زیست محیطی باشد.
درویش بیان داشت: راه حل رفع مشکلات، خصوصا در مورد مسائل زیست محیطی خود مردم هستند و تلاش و کوشش آن ها است که می تواند به رفع مشکلات زیست محیطی کمک کند.
وی بیان داشت: تشکل زیست محیطی باید فارغ از دغدغه های سیاسی و اجتماعی و قومی و پرهیز از هرگونه غوغا سالاری به اصل حفاظت از محیط زیست بپردازد.
نظر شما