به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدحسین ایمانی خوشخو ضمن آرزوی سلامتی کامل برای استاد بیات وضعیت وی را جویا شد و برای هرگونه کمک و حمایت در روند معالجه و درمانی این هنرمند اعلام آمادگی کرد.
معاون هنری وزیر ارشاد اظهار امیدواری کرد بابک بیات پس از بهبودی یک سمفونی معنوی بنویسد و حضوری فعالتر و موثرتر از قبل در عرصه موسیقی و هنر به عنوان الگویی برای نسل جوان علاقمند به موسیقی کشور داشته باشد.
همسر بابک بیات هم درباره وضعیت جسمانی و روند معالجه وی گفت: "در حال حاضر ابتدا باید وضعیت جسمانی استاد بهبود پیدا کند و سپس در اولین فرصت طبق نظر پزشک معالج، برای عمل کبد در بیمارستان نمازی شیراز یا در کشور کانادا اقدام شود. وی آرزو و علاقه دارد پس از سالها فعالیت در زمینه موسیقی یک سمفونی بنویسد که امیدواریم پس از بهبودی کامل آن را آماده کند."
نظر شما