به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید حسین حسینی نوری پیش از ظهر سه شنبه در مراسم تجلیل از خبرنگاران شهرستان ملارد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خبرنگار و مدافع حرم، اظهار داشت: آسایش و امنیت امروز را مدیون خون شهدا هستیم و باید قدردان سرمایه های دفاع مقدس باشیم.
وی با بیان اینکه اولین خبرنگار تاریخ حضرت زینب (س) بود، گفت: اگر حضرت زینب (س) نبود نهضت عاشورا مطمئناً ماندگار نمی شد و به این سبک زنده و باقی نمی ماند.
امام جمعه ملارد افزود: آن حضرت با ایثار و فداکاری هم از تمامی وقایع عاشورا حراست و هم آن را به نسل دیگر منتقل کرد.
وی وظیفه مهم خبرنگار در جامعه امروز را ایجاد رابطه بین مردم و مسئولان عنوان کرد و گفت: مسئولان نیز باید از این فرصت استفاده کنند؛ چراکه خبرنگاران گوش و چشم مسئولان در درک بدون واسطه گرفتاری ها و معضلات مردم هستند.
حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه مسئولان باید خبرنگاران را یک فرصت بدانند و نه یک مشکل و معضل، بیان کرد: بعضی از مسئولان شکایت دارند که خبرنگاران دردسر آفرین هستند، این در حالی است که باید قدردان خبرنگاران باشند.
وی با تأکید بر سختی شغل خبرنگاری، افزود: همه می گویند خبرنگاری کار سختی است ولی در عمل خدماتی را به خبرنگاران نمی دهند و فقطدر حد حرف باقی می ماند.
امام جمعه ملارد افزود: مسئولان باید سختی شغل خبرنگاران را مورد توجه قرار دهند و از نظر خدمات بیمه ای و غیره باید توجه ویژه ای به این قشر زحمتکش صورت گیرد.
وی بر ضرورت ساماندهی خبرنگاران تأکید کرد و گفت: خبرنگاران شهرستان ملارد باید شناسنامه دار شوند و سازو کار مشخصی برای آن تعریف شود.
حجت الاسلام حسینی در پایان با گلایه از این موضوع که برخی هنوز شهرستان شدن ملارد را باور ندارند، اذعان کرد: پس از گذشت ۱۰ اسل از استقلال شهرستان ملارد هنوز برخی آن را جزو استان البرز می دانند.
نظر شما