پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ مرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۲۷

معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش خبر داد:

حضور ۱۶هزار دانش آموز در اردوهای تحصیلی، تشکیلاتی و کارگاهی

حضور ۱۶هزار دانش آموز در اردوهای تحصیلی، تشکیلاتی و کارگاهی

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش از حضور ۱۶ هزار دانش آموز در اردوهای تحصیلی، فعالیت‌های تشکیلاتی و کارگاهی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مهدی فیض در آئین تجلیل از برگزیدگان جشنواره قرآنی گل‌های محمدی و فاطمی، با متفاوت خواندن این جشنواره در کشور گفت: طرح عظیم قرآنی زمینه مشارکت و آموزش کودکان و نوجوانان بسیاری را در استان مرکزی فراهم کرده و امیدواریم بتوانیم این جشنواره را درکشور توسعه کمی و کیفی دهیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیرآموزش و پرورش با اشاره به برنامه های وزارت آمورش و پرورش گفت: ایجاد اندیشکده های موضوع محور متحد در سراسرکشور، تشکیل اتاق فکردائمی در استان ها و برنامه ریزی ها برای گذران اوقات فراغت دانش آموزان را از جمله برنامه پیش رو عنوان کرد.

وی گفت: امسال بیش از ۱۶هزار دانش آموز در اردوهای تحصیلی، فعالیت های تشکیلاتی و کارگاهی حضور می یابند تا ضمن تقویت مهارت های زندگی با اصول اساسی اقتصاد مقاومتی در کشور آشنا شوند.

گفتنی است؛ این جشنواره در سه رده سنی برگزار شده است و بیش از ۴هزار دانش آموزان استان در چهارمین جشنواره گل های محمدی و فاطمی حضور یافتند.

کد خبر 4063304

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha