پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۸ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۳۷

امام جمعه ارومیه:

مبانی دینی در جامعه مورد توجه قرار گیرد

مبانی دینی در جامعه مورد توجه قرار گیرد

ارومیه- نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه گفت: ما باید به مبانی دینی خود بیشتر اهمیت بدهیم و هر چه تهاجم فرهنگی افزایش یابد راهکاری به غیر از مبانی دینی و اعتقادی نداریم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمهدی قریشی عصر شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان اظهارداشت: ما باید به مبانی دینی خود بیشتر اهمیت بدهیم و هر چه تهاجم فرهنگی افزایش یابد و از ابزارهای جدیدتری استفاده کنند راهکار دیگری به غیر از مبانی دینی و اعتقادی برای مقابله با تهاجم فرهنگی نداریم.

وی با بیان اینکه آموزه های دینی، تفکر شیعی و ارزش های اسلامی سرمایه بزرگ جامعه ما هستند و بدون توسل به این سرمایه ها نمی توانیم با هجمه دشمنان مقابله کنیم عنوان کرد: باید سبک زندگی اسلامی در جامعه بیش از پیش رواج یافته و با ارتباط چهره به چهره مبانی دینی آموزش داده شود.

حجت الاسلام قریشی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص شورای عالی فضای مجازی گفت: این شورا به صورت شایسته ای نتوانسته در حوزه های مرتبط ایفای نقش کند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: باید جبهه فرهنگی متحدی متشکل از نهادهای مرتبط تشکیل شده و با هم کار کنند تا بتوانیم در حوزه فضای مجازی به نتیجه دست یابیم.

وی افزود: اگر ما در جامعه تدین و خداترسی را تقویت کنیم می توانیم در مقابله با تهاجم فرهنگی مقاومت کنیم ولی اگر از این اصل مهم غافل شویم، هر چقدر ابزار و امکانات هم داشته باشیم نخواهیم توانست در مقابل تهاجم فرهنگی مقاومت کنیم.

امام جمعه ارومیه ادامه داد: با اساس قرار دادن مبانی دینی و اعتقادی در مبارزه با تهاجم فرهنگی، افزود: باید فکر کنیم و ببینیم چگونه می توانیم با ساری و جاری کردن تفکر شیعی و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و تفکر دینی در مقابل تهاجم فرهنگی ایستادگی کنیم.

وی با اشاره به شبکه های اجتماعی و مجازی، گفت: در این زمینه باید مطالبات مقام معظم رهبری مورد توجه قرار گیرد و شورای فرهنگی شهرستان ها نیز این مطالبات را از مسئولین شهر مطالبه نمایند تا این مطالبات را به انجام برسانند، این موضع گیری ضرورت زیادی دارد و مسئولین را متوجه وظیفه خود می نماید.

امام جمعه ارومیه گفت: در زمینه مبارزه با تهاجم فرهنگی باید کمیته یا جبهه فرهنگی ایجاد و توانی که سپاه، نیروی انتظامی و سازمان تبلیغات اسلامی دارد یکجا جمع و کارها را بصورت مشترک انجام شود.

کد خبر 4063689

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha