به گزارش خبرنگار مهر، محمود احمدی نژاد که در همایش تقدیر از ورزشکاران مدال آور سال 84 در تالار بزرگ کشور سخن می گفت، با بیان این مطلب افزود : ما در کشور 4 نوع ورزش داریم که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی ورزش همگانی را اولین ورزش در کشور خواند و گفت: ورزش همگانی ورزشی است که تمام آحاد جامعه آن را ترغیب می کنند بطوری که ما با ورزش همگانی توانسته ایم ریشه های امید و همبستگی ملی را در بین مردم و جامعه بپرورانیم.
احمدی نژاد همچنین با اشاره به ورزش قهرمانی در کشور افزود: مسئولان ورزش کشور باید توجه داشته باشند که ما در ورزش قهرمانی در ابتدای راه هستیم.ما باید تلاش کنیم تا هر ساله با برگزاری مسابقات المپیک داخلی بتوانیم تمام قهرمانان کشور را در یک محیط صمیمی دور هم جمع کنیم تا بر اساس یک رقابت سالم ورزشی به ورزش حرفه ای برسیم، آن هم با مرزبندی های دقیق .
رئیس جمهور خاطرنشان کرد : اگر ما در ورزش حرفه ای خوب عمل کنیم تاثیراتش به جامعه برمی گردد که باعث غرور و اقتدار ملی می شود.
محمود احمدی نژاد همچنین به ورزش پهلوانی اشاره کرد و گفت : تمام ورزش ما باید از ورزش پهلوانی درس بگیرند زیرا جوانمردی و تواضع از دل تمامی ورزشهایی بیرون می آید که در آن پهلوانی و انسانیت وجود داشته باشد.
رئیس جمهور یکی از اهداف ورزش در کشور را تربیت انسانهای صالح خواند و افزود: ناجوانمردی هایی که امروزه در دنیا بوجودآمده همگی از نبود پهلوان مردی و جوانمردی است زیرا آخر تمامی ورزشها باید به دوستی و جوانمردی ختم شود.
وی خطاب به تمام مسئولان و ورزشکاران کشور گفت: شما ورزشکاران باید تلاش کنید تا پرچم اخلاق مداری و جوانمردی را در جهان به نمایش بگذارید.
محمود احمدی نژاد که در جمع ورزشکاران سخن می گفت ، فتح قله های جهان را دومین هدف ورزش در کشور خواند و افزود: جوانان ما در بسیاری از سطوح ورزشی خوب می درخشند ولی این درخشش مناسب ملت ایران نیست. دولت در امر ورزش کشور نخواهد گذاشت که ورزش کشور با کمبود بودجه مواجه شود و از هر طریق ممکن بوده آن را تامین خواهد کرد.
احمدی نژاد اظهار داشت: در شرایط امروزی تمامی ورزشکاران باید تلاش کنند علم را در خدمت ورزش قرار دهند تا بتوانیم بدین طریق تمامی قله های افتخار را فتح کنیم.
وی گفت: ما باید تلاش کنیم تا آن پرچمی را که زنان ورزشکار کوهنورد در قله اورست افراشتند بر تمامی قله های جهان به معرض نمایش و اقتدار بگذاریم.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود احترام به پیشکسوتان را از دیگر اهداف تمامی ورزشها خواند و خاطرنشان کرد: اگر امروز جوانی را می بینیم که به قهرمانی می رسد دلیلش تلاشهای تمامی پیشکسوتان است.
رئیس جمهور خطاب به رئیس سازمان تربیت بدنی گفت: سازمان تربیت باید فضای دوستی را فراهم کند تا پیشکسوتان ورزش کشور بتوانند در آن به دور هم جمع شوند و به ورزش کشور کمک کنند.
در پایان این مراسم یزدانی خرم رئیس فدراسیون والیبال کشور به نمایندگی از تمامی فدراسیونها لوح یادبودی را به رئیس جمهور اهدا کرد.
نظر شما