پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱ شهریور ۱۳۹۶، ۱۳:۰۷

رئیس بنیاد بوعلی سینا:

تلفیق طب سنتی و جدید مشکلات پیش روی بشریت را برمی‌دارد

تلفیق طب سنتی و جدید مشکلات پیش روی بشریت را برمی‌دارد

همدان - رئیس بنیاد بوعلی سینا گفت: تلفیق طب سنتی با طب جدید بسیاری از مشکلات پیش روی بشریت را برمی‌دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غیاث الدین طه محمدی پیش از ظهر چهارشنبه در مراسم ادای احترام به بوعلی سینا و گرامیداشت روز پزشک و داروساز با تشکر از برگزارکنندگان، مهمانان و به ویژه مصحح کتاب بوعلی سینا گفت: مردم جهان باید تکریمی بسیار بیش از این نسبت به بوعلی‌سینای بزرگ داشته باشند.

وی انتخاب زادروز بوعلی سینا به عنوان گرامیداشت مقام پزشک را اقدامی شاسته دانست و به اقدامات انجام شده در بنیاد بوعلی سینا برای معرفی زوایای مختلف این دانشمند گرانمایه اشاره کرد و افزود: از زمان تاسیس بنیاد علمی ابن‌سینا وظیفه داشتیم با حضور در مراسم تجلیل از مقام بوعلی‌سینا در کشورهای مختلف به رسالت خود برای معرفی این شخصیت بزرگ عمل کنیم.

رئیس بنیاد بوعلی‌سینا با بیان اینکه بوعلی‌سینا فرزند بزرگ مسلمان و شیعه است گفت: یادآوری نام «حسین» بوعلی سینا پیام بسیاری برای جهانیان دارند و این در حالیست که بسیاری هموطنان از این موضوع اطلاع ندارند.

وی با بیان اینکه در سفر به ازبکستان که زادگاه بوعلی سینا است؛ بنیاد علمی و فرهنگی بوعلی‌سینا نقش خوبی برای معرفی این عالم بزرگ ایفا کرد، عنوان کرد: رئیس یکی از دانشگاههای سابقه‌دار آلمان در مراسم تجلیل از بوعلی‌سینا به این موضوع اعتراف کرد که تاکنون در هیچ مراسمی شخصیت علمی و فرهنگی بوعلی‌سینا به این خوبی معرفی نشده بود.

وی با تاکید بر اینکه بایدحق خود را در برابر این مرد بزرگ ادا کنیم، اظهار داشت: طب رایج در جهان، پیشرفت‌های خوبی دارد اما زیر ساخت طب امروز طب سنتی بوعلی‌سینا و طب اسلامی ما است.

رئیس بنیاد بوعلی افزود: نیاز مبرم بشریت این است که به طب سنتی با سابقه هزار ساله بیش از پیش توجه داشته باشد زیرا تلفیق طب سنتی و با طب جدید مشکلات بسیاری از پیش روی بشریت برمی‌دارد.

وی افزود: امروز به عنوان روز داروسازی و پزشک نامگذاری شده و فرصت مناسبی است که یادی از پزشک نامدار زکریای رازی هم شده باشد.

آیت الله محمدی در پایان برای همه افرادی که برای بشردوستی و خدمت زحمات بسیاری را تحمل کردند صلواتی فرستاد.

در ادامه جمعی از مسئولان بر سر مزار این دانشمند، طبیب و حکیم فرزانه حاضر شده و ضمن اهدای تاج و شاخه‌های گل قرائت فاتحه داشتند.

همچنین رونمایی از تمبر بوعلی سینا توسط امام جمعه و استاندار همدان از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

آیت‌الله غیاث‌الدین طه‌محمدی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان و رئیس بنیاد علمی فرهنگی بوعلی‌سینا در حاشیه ادای احترام به مقام بوعلی‌سینا با امیدواری مبنی بر پیروی از منویات این مرد بزرگ اظهار کرد: امیدواریم کشور ایران اسلامی در علوم طب، حکمت و فلسفه پیشرفت کند و پایلوت همه علوم باشد

کد خبر 4067439

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha