پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ شهریور ۱۳۹۶، ۱۲:۰۳

دبیران محله ای کانون پزشکان شمال تهران تجلیل شدند

دبیران محله ای کانون پزشکان شمال تهران تجلیل شدند

شمیرانات- دبیران محله ای کانون پزشکان شمال تهران هم زمان با روز پزشک تجلیل شدند .

به گزارش خبرنگار مهر، سودابه سوداگر صبح یک شنبه در حاشیه مراسم تجلیل از دبیران محله ای کانون پزشکان شمال تهران، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در پیشینه تاریخی و فرهنگ عمومی و باور اجتماعی مردم ایران اسلامی، همواره طبابت و طبیب از قداست و جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و امروزه نیز به پاس همه تلاش ها و نوع دوستی ها، از پزشکان فعال محلات منطقه یک در جلسه فصلی کانون پزشکان تقدیر و قدردانی شد.

وی افزود: در این مراسم از تلاش ۲۷ دبیر کانون پزشکان محلات منطقه یک با حضور ناصری نیا، رییس شبکه بهداشت شمیرانات، سعید کارگران معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه و... تقدیر و تشکر شد.

سوداگر به سایر برنامه های پزشکان در منطقه یک تهران اشاره کرد و افزود: از دیگر برنامه ها ، انجام بیش از ۳۵۰ ویزیت و مشاوره رایگان بهداشتی و پزشکی به شهروندان به مناسبتهای هفته سلامت، روز جوان، روز پزشک و... ، حضور مستمر در جلسات منطقه ای و شهر تهران ، ارائه خدمات رایگان به قشر کم برخوردار و نیازمند در مناسبت های خاص و.... بوده است.

وی افزود: در حال حاضر ۱۱۲ پزشک عضو  کانون پزشکان منطقه یک هستند که در سراهای محلات به شهروندان خدمات پزشکی و مشاوره ای رایگان ارائه می دهند .

کد خبر 4070541

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha