پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۵ شهریور ۱۳۹۶، ۱۸:۲۹

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان:

۹.۵ میلیارد ریال اعتبار در طرح آبیاری تحت‌ فشار میامی هزینه شد

۹.۵ میلیارد ریال اعتبار در طرح آبیاری تحت‌ فشار میامی هزینه شد

سمنان - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به بهره داری از پروژه آبیاری تحت‌ فشار میامی، گفت: برای این طرح ۹میلیارد و ۶۴۰میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن میرعماد بعدازظهر یک شنبه در آئین افتتاح پروژه کشاورزی آبیاری تحت فشار میامی با بیان اینکه در ۱۰۰ هکتار از اراضی شهرستان این طرح اجرایی شده است، ابراز داشت: برای انجام آبیاری تحت فشار در میامی  ۹میلیارد و ۶۴۰میلیون ریال  اعتبارصرف شد که از این میزان بالغ‌بر هفت میلیارد ریال از محل منابع دولتی و مابقی نیز از محل آورده شخصی بهره بردارن تأمین‌شده است.

وی بابیان اینکه هدف از اجرای طرح آبیاری تحت فشار بهینه‌سازی مصرف آب و تحقق سیاست‌های دولت با مشارکت بخش خصوصی است، افزود: در صورت تجهیز مزارع به سیستم‌های آبیاری نوین، راندمان آبیاری در بارانی ۷۵ درصد و در آبیاری قطره‌ای تا ۹۵ درصد ارتقا پیدا می کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بابیان اینکه اجرای سیستم‌های نوین آبیاری باعث افزایش میزان راندمان آبیاری در سطح مزارع می‌شود، ابراز داشت: با اجرای این سیستم‌ها آب متناسب با نیاز گیاه در اختیار آن قرار می‌گیرد و در هزینه‌های کاشت، داشت و برداشت صرفه جویی بسیاری خواهد شد.

میرعماد با بیان اینکه با کوتاه کردن دوره‌های آبیاری راندمان تولید در واحد سطح به دو برابر افزایش پیدا می کند، تصریح کرد: برای هر هکتار آبیاری قطره‌ای هفت میلیون تومان و برای هر هکتار آبیاری بارانی شش میلیون تومان یارانه دولتی در سال گذشته منظور و مابقی نیز از سوی متقاضی بابت خودیاری هزینه شد.

وی افزود: با توجه به کمبود بارش نزولات جوی و پایین رفتن سطح آب قنات ها لذا این مهم می طلبد تا در کشاورزی نیز با تغییر الگوی کشت از گیاهانی با نیاز آبی کمتر استفاده کنیم و از سوی دیگر با انجام آبیاری تحت فشار بتوانیم مقدار آب موجود را به نحو احسن مدیریت کنیم.

۵۲ پروژه‌ جهاد کشاورزی سمنان طی هفته دولت به بهره داری می رسد.

کد خبر 4071005

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha