پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ شهریور ۱۳۹۶، ۱۲:۰۲

رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان:

پیش بینی راه اندازی دو مرکز رشد در شرق و غرب هرمزگان

پیش بینی راه اندازی دو مرکز رشد در شرق و غرب هرمزگان

میناب - رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان از پیش بینی راه اندازی دو مرکز رشد در شرق و غرب هرمزگان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی فتی پیش ازظهر سه شنبه در نشستی با سرپرست وزارت علوم با اشاره ظرفیت های هرمزگان گفت: با نیازسنجی هایی که از سوی پارک علم و فناوری هرمزگان صورت گرفته است، پیش بینی راه اندازی دو مرکز رشد در شرق و غرب هرمزگان شده است که میناب به عنوان مرکزیت شرق و بستک به عنوان مرکزیت غرب استان در این زمینه فعالیت خواهند کرد.

به گفته وی، استارت این کار با راه اندازی مرکز نوآوری بوده است که در میناب با همکاری علمی کاربردی این امر محقق شده است. در غرب هرمزگان نیز تلاش می کنیم با تامین زیرساخت های لازم و با راه اندازی مرکز نوآوری زمینه را برای گسترش فعالیت ها فراهم آوریم.

تلاش ما نگاه یکسان به کل استان هرمزگان است

دکتر زینلی معاون پزوهش و فناوری داشنگاه هرمزگان نیز در این مراسم گفت: نگاه ما معطوف به مرکز استان نبوده و تلاش کردیم به همه استان نگاه یکسانی داشته باشیم.

به گفته وی، مجتمع آموزش عالی میناب نیز با توجه به نیازهای این منطقه اقدام به جذب دانشجو می کند تا پاسخگوی نیازها باشد.

تقاضا برای انجام فعالیت های پژوهشی در میناب

فرماندار میناب نیز در این جلسه با اشاره به ظرفیت های میناب، خواستار انجام فعالیت های پژوهشی برای رفع برخی از مشکلات از جمله فروچاله ها شد.

به گفته وی، با تخصیص اعتبار حوزه پژوهش و فناوری می توانیم از وقع برخی مشکلات جلوگیری کنیم.

به گفته وی، میناب قطب کشاورزی است و بیشتر مردم این منطقه از این طریق ارتزاق می کنند که می طلبد با توجه به نیازهای آنها این محل درآمدی نیز تقویت شود.

کد خبر 4072756

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha