داریوش جودکی در گفتگو با خبرنگار مهر، از کشف۸۱۰ ثوب البسه قاچاق در استان کرمانشاه خبر داد و گفت: مامورین نیروی انتظامی گشت یگان امداد در اجرای طرح امنیت اجتماعی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز طی یک عملیات پلیسی در محور شرقی کرمانشاه به یک دستگاه پژو ۴۰۵ مشکوک برخوردند و پس از بازرسی مقدار ۸۱۰ ثوب انواع البسه خارجی از آن کشف کردند.
وی افزود: پرونده این قاچاق کشف شده در شعبه پنجم مبارزه با قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی رسیدگی و شعبه پس از انجام تشریفات قانونی مورد رسیدگی قرار گرفت و قاضی این شعبه قاچاقچی را علاوه بر ضبط کالا به مبلغ ۹۶ میلیون و ۷۸۰ هزار و ۶۶ ریال جزای نقدی محکوم کرد.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه در ادامه نقش تعزیرات حکومتی در تحقق اقتصاد مقاومتی را بسیار مهم دانست و گفت: تعزیرات حکومتی با برنامه ریزی در راستای عملیاتی کردن آن با محوریت اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل و برنامه هایی برای بهبود وضعیت موجود و رسیدن به اهداف سازمانی را مثمر ثمر می داند.
وی ضمن تاکید بر آمادگی شعب در مبارزه جدی با قاچاق کالا و ارز و برخورد قاطع با قاچاقچیان در این راستا گفت: این اداره کل در ماه گذشته تعداد ۱۵۰ فقره پرونده در بخش قاچاق کالا و ارز و تعهدات گمرکی را مورد رسیدگی قرار داد و برای تخلفات موصوف علاوه بر ضبط کلیه کالا های مکشوفه مبلغ ۳۵ میلیارد و ۴۸۵ میلیون و ۹۶۰ هزار و ۴۰۷ ریال محکومیت صادر کرد.
نظر شما