پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱۰:۵۲

در پی آزمایش اخیر موشکی کره شمالی انجام شد؛

افزایش همکاری های مشترک نظامی ژاپن و انگلیس

افزایش همکاری های مشترک نظامی ژاپن و انگلیس

نخست وزیران ژاپن و انگلیس در پی انجام آزمایش اخیر موشکی کره شمالی اقدام به امضای تفاهمنامه همکاری های مشترک در زمینه دفاعی کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، ژاپن و انگلیس در پی انجام آزمایش موشکی کره شمالی اقدام به امضای تفاهمنامه همکاری نزدیکتر با یکدیگر در زمینه دفاعی کردند.

گفته می شود این تفاهمنامه امروز توسط «شینزو آبه» و «ترزا می» نخست وزیران ژاپن و انگلیس در توکیو به امضا رسید.

ترزا می در خصوص این تفاهمنامه گفت: بازدید امروز من نشانه رشد همکاری و شراکتی است که ما در خصوص مسائل دفاعی داریم.

گفته می شود قرار است می و آبه بیانیه ای مشترک در خصوص همکاری امنیتی از جمله برنامه هایی برای مشارکت نظامیان انگلیسی در تمرینات نظامی در خاک ژاپن و همچنین همکاری در خصوص مقابله با حملات سایبری و حملات نظامی در جریان برگزاری المپیک ۲۰۲۰ ژاپن با یکدیگر به امضا برسانند.  

کد خبر 4074793

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha