پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

اریک ترامپ: رسانه ها پدرم را به مرز افسردگی و خودکشی می رسانند

اریک ترامپ: رسانه ها پدرم را به مرز افسردگی و خودکشی می رسانند

پسر رئیس جمهور آمریکا با انتقاد از گزارش های منفی رسانه ها از عملکرد پدرش مدعی شد که این گزارش های منفی می توانند «دونالد ترامپ» را به مرز افسردگی و یا خودکشی برسانند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندیپندنت، «اریک ترامپ» پسر ریس جمهور آمریکا مدعی شد که پدرش برغم خدمات شایانی که تا کنون به این کشور کرده با چنان انتقاد هایی از سوی رسانه ها روبرو بوده که اگر به آنها بی اعتنایی نمی کرد ممکن بود اقدام به خودکشی کند.

پسر رئیس جمهور آمریکا با انتقاد از گراش های منفی رسانه ها از عملکرد پدرش مدعی شد که این گزارش های منفی می توانند «دونالد ترامپ» را به مرز افسردگی و یا خودکشی برسانند.

این وضعیت در حالی است که ترامپ از زمان آغاز دوران ریاست جمهوری خود  جنگی تمام عیار را با رسانه ها آغاز کرده و بصورت مرتب آنها را به انتشار گزارش و خبرهای دورغ علیه دولت آمریکا متهم می کند.

کد خبر 4075886

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha