به گزارش خبرگزاری مهر، علی ربیعی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در آیین نکوداشت شهیندخت مولاوردی معاون سابق زنان و امور خانواده رییس جمهور در دولت یازدهم افزود: دنیای سیاست آدمها را آنچنان که هستند، نمیبیند و متاسفانه جریان رسانه سیاستزده، آدم ها را آنچنان که هستند نشان نمیدهد.
ربیعی با اشاره به اینکه متاسفانه معیارهای ارزیابیهایمان هم تغییر کرده است و شاخص هایی برای ارزیابی افراد نداریم، گفت: این در حالی است که نقاط قوت و ضعف افراد هم در لابه لای هیاهوها مطرح شده و از آنها برداشتهای سیاسی می شود.
وزیر تعاون کار ورفاه اجتماعی در ادامه با بیان آنکه اگر می خواهیم یک جریان اجتماعی اثربخش داشته باشیم باید نسبت به مسئله معطوف و حساس شویم، گفت: تلاشهای مولاوردی کاملا مشخص است و علت آن نیز آن است که ایشان واقعا نسبت به مسائل زنان حساس بوده و من این حساسیت را همواره در وی میدیدم.
ربیعی ادامه داد: وقتی تحولات اجتماعی از سیاستها جلوتر می روند دچار شکاف بحران خواهیم شد؛ به همین دلیل باید سالها سیاستهای مربوط به جنسیت را در کشور با جدیت دنبال کنیم.
وی با اشاره به اینکه خیلیها میخواستند توانبخشی را از بهزیستی بگیرند، گفت: اما توانستیم با وجود محدودیتها و موانع موفق عمل کنیم.
ربیعی در ادامه به سمت جدید مولاوردی در دولت دوازدهم و انتصاب وی به عنوان دستیار رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی اشاره کرد و افزود: با توجه به مسئولیت وی، ایشان باید به تضعیف حقوق معلولان در جامعه توجه داشته و بر لزوم ارتقاء حقوق این قشر و قشرهای مختلف تاکید کند.
نظر شما