به گزارش خبرنگار مهر، عزتالله یوسفیان شنبهشب در اولین همایش دوره پنجم شورای اسلامی روستاهای بخش مرکزی آمل با اشاره به اینکه بهرهبرداری از آب بیحساب است بر لزوم تدبیر برای جلوگیری از آن تأکید کرد.
وی همچنین بر لزوم تلاش مسئولان برای خدمترسانی به مردم تأکید کرد و گفت: اینکه مدیری که قانون را ورق بزند هیچوقت پروژهای را به اتمام نمیرساند و یک مدیر باشهامت کامل باید پروژهها را به اتمام برساند و ما این تلاشها را در بعضی از مدیران شهرستان آمل مشاهده کردیم.
یوسفیان ملأ با اشاره به اینکه ظرفیت خود را نسبت به برخورد مردم منطقه خود بالا ببرید، افزود: از یک کشاورز و یا کارگر انتظار برخورد بسیار عالی را نداشته باشید و رفتار این عزیزان را بهحساب توهین نگذارید و با مدیران با رعایت احترام برخورد کنید.
وی با تأکید بر اینکه هر ۱۵ روز از گمرک کشور برای عدم واردات برنج استعلام گرفته میشود، ادامه داد: جلوی واردات برنج را گرفتیم تا قیمت برنج به عدد مناسبی برسد و کشاورزان در فصل برداشت برنج متضرر نشوند.
وی با اشاره به اینکه در دو تا سه دهه قبل ۵ بخش و ۱۱۱ روستا از آمل جدا شد اما صدای کسی درنیامد، افزود: سدی که در بستر رودخانه هراز در حال ساخت است بهتنهایی ۲۷ درصد آب استان مازندران را تأمین میکند اما اگر سدهای البرز، لفور و نکا لبریز شوند جمعاً ۸ درصد آب استان را تأمین میکنند.
یوسفیان ملأ بابیان اینکه اگر قبل از احداث دیگر سدهای استان مازندران، سد هراز ساخته میشد علاوه بر کشت موجود اراضی شالیزاری، ۱۴۰ هزار هکتار دیگر اراضی شالیزاری به زیر کشت میرفت، خاطرنشان کرد، ۱۵سال قبل این سد هراز را میخواستند در منطقه بلیران آمل احداث کنند که ۴۰ میلیارد ریال هزینه شده بود و اگر در آن مکان احداث میشد تنها ده هزار هکتار پنبهزار شهر همجوار آمل به شالیزار تبدیل میشد.
وی با اشاره به اینکه ۳ سال قبل زمین جایگزین برای محل دفن عمارت در منطقه بلده نور انتخاب کردیم که با مخالفت روبرو شدیم، ادامه داد: زباله شهرهای فریدونکنار، محمودآباد و بخشی از بابل به محل دفن زباله عمارت ریخته میشود.
یوسفیان ملأ با اشاره به اینکه توافق شد تا یک سال قبل از آبگیری سد، محل فعلی زباله منطقه عمارت پس از تخلیه کامل تا ۴ متر بیشتر خاکبرداری شود تا شیرابهای وجود نداشته باشد، ادامه داد: طول این سد ۱۱ کیلومتر است و قرار شد اگر زباله تخلیه نشد ۲ کیلومتر طول سد کم شود.
وی بابیان اینکه زمانی قرارداد این سد امضاء شد زباله وجود داشت، افزود: یک سری از آقایان چندی قبل اعلام کردند پس از وقوع زلزله با ریشتر پایین این مکان تخریب و آمل را سیل میبرد که تمام اسناد موجود نشان میدهند با زلزله ۸ ریشتری این مکان تخریب نمیشود درصورتیکه اگر با زلزله ۸ ریشتری مواجه شویم کل شهرستان تخریب خواهد شد.
وی گفت: با تکمیل این سد نهتنها کشاورزان آملی مشکلی نخواهند داشت بلکه تا کردکوی از این آب استفاده میکنند و از طریق وزارت نیرو این پول به شهرمان بازمیگردد.
اجرای ۱۸ پروژه ملی در آمل
یوسفیان ملأ با انتقاد از برخی مدیران که نمیخواهند این شهر حرکتی کند و در سطح پایین باشد انتقادات زیادی میکنند، افزود: از ۲۶ پروژه ملی در استان مازندران ۱۸ پروژه مختص آمل است که مدیران با سنگاندازی قصد جلوگیری از این مهم رادارند که ما هیچوقت نمیگذاریم.
محمدرضا نصیری بخشدار مرکزی آمل نیز ضمن تقدیر و تشکر از اعضای دوره چهارم شورای اسلامی روستاهای بخش مرکزی آمل، بیان کرد: تعریض معابر، جدول،نصب دوربین مداربسته، پارک، احداث ساختمان پاسگاه، همکاری با ادارات و نهادها، سالن ورزشی،همکاری در احداث خانه بهداشت، اینترنت پرسرعت، برق و غیره را مهمترین اقدامات انجامشده در بخش مرکزی آمل دانست.
بخشدار مرکزی آمل با اشاره به اینکه شورای اسلامی روستا تحت عنوان مفاهیم عدم تمرکز و حکومت محلی در بسیاری از کشورها پذیرفتهشده است، ادامه داد: سیستم عدم تمرکز حکومت محلی باعث کاهش بر دموکراسی و تشریفات اداری است.
نصیری بابیان اینکه شوراها رابط بین مردم و مسئولین هستند، ادامه داد: انتخابات شوراها گامی بهسوی تحقق کامل قانون اساسی است و افزایش اعتماد عمومی اصلیترین هدف شوراها، حاکمیت مردم بر سرنوشت خودشان است.
وی با اشاره به آینه از شوراها انتظار نظارت و پیگیری برای پروژههای عمرانی و همکاری با مسئولین ونهاد ها در خصوص حفظ و حراست از تأسیسات عمومی راداریم، ادامه داد: به مردم باروحیه بالا و بدون منت خدمت کنیدو از هرگونه ساختوساز غیرمجاز جلوگیری کنید.
نصیری با اشاره به شناسایی معضلات و با برنامگی شوراها گفت: با تبیین درست و با توجه به سیاستهای درست، نظر مردم را نسبت به خود جلب کنید.
نظر شما