به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر بسکابادی صبح سه شنبه در دیدار با نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف بیان کرد: خشکسالی های چندین ساله اثرات نامطلوبی را بر روستاهای خراسان جنوبی گذاشته است.
وی با بیان اینکه آبرسانی به روستاها نیازمند توجه ویژه است، اظهار کرد: بنیاد برکت برای آبرسانی به روستاهای این استان به میزان ۳۵ میلیارد تومان قول همکاری داده است.
مدیرکل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی ادامه داد: امید است با اختصاص این اعتبار بخش اعظمی از مشکلات آبرسانی به روستاهای استان مرتفع شود.
وی با اشاره به اعتبارات آبرسانی به روستاهای خراسان جنوبی بیان کرد: برای سال جاری ۱۲۰ میلیارد تومان اختصاص داده شده که امید است محقق شود.
بسکابادی بیان کرد: برای راه اندازی آزمایشگاه آب مرجع در خراسانسان جنوبی نیازمند ۲۰ میلیارد ریال اعتبار هستیم.
مدیرکل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی با اشاره به نرخ آب بیان کرد: نرخ آب روستایی طی سال ۹۴ تنها شش درصد افزایش داشته است.
نظر شما