پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ شهریور ۱۳۹۶، ۱۴:۳۸

رئیس کمیسیون خدمات شورای شهر دزفول عنوان کرد:

تکمیل و تجهیز پارکهای محله ای دزفول ظرف ۶ ماه آینده 

تکمیل و تجهیز پارکهای محله ای دزفول ظرف ۶ ماه آینده 

دزفول- رئیس کمیسیون خدمات شورای شهر دزفول از اجرای طرح تکمیل و تجهیز تمام پارکهای محله ای دزفول ظرف ۶ ماه آینده توسط شهرداری خبرداد. 

فرهاد جاموسی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: صبح امروز جلسه کمیسیون خدمات شورای اسلامی شهردزفول برگزار شد که پنج مصوبه خروجی این جلسه بود. 

وی افزود: براین اساس مقرر شد تا شهرداری دزفول ظرف مدت ۶ ماه نسبت به اجرای طرح تکمیل و تجهیز تمام پارکهای محله ای سطح شهر از نظر فضای سبز، وسایل بازی و ورزشی، نورافشانی، استانداردها و نظافت اقدام کند.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر دزفول عنوان کرد: مقرر شد تمام شهرداری های مناطق مشکلات و نیازهای پارک های سطح شهر را براساس اولویت اعلام کنند. 

جاموسی یادآورشد: همچنین مصوب شد از این پس شهرداری دزفول هیچ اقدام و فعالیت خدمات رسانی به ادارات را بدون مصوبه شورای شهر انجام ندهد. 

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر دزفول، انجام اقدامات شایسته خدماتی در ایام محرم توسط شهرداری مرکزی و مناطق را نیزدیگر مصوبه این کمیسیون عنوان کرد و گفت: مصوب شد تا در ایام تاسوعا و عاشورا نیروهای خدماتی شهرداری دزفول با حضور در مساجد کلیه اقدامات نظافتی این مکان هارا انجام دهند.

وی درپایان بر ضرورت انجام اقدامات خدماتی در راستای توسعه و بهبود محیط شهری تاکیدکرد و افزود: شورای شهر و شهرداری دزفول با تمام توان در این مسیر و در جهت ایجاد رفاه و آرامش شهروندان گام برخواهند داشت.
ش

کد خبر 4079457

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha