پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ آبان ۱۳۸۵، ۱۷:۴۴

دکتر لاریجانی در پاسخ به مهر :

تعلیق غنی سازی قابل مذاکره است / به ادامه مذاکرات قبلی پایبندیم

تعلیق غنی سازی قابل مذاکره است / به ادامه مذاکرات قبلی پایبندیم

مساله مهم برای ایران این است که تحقیق و توسعه در غنی سازی داشته باشد و مسیر غنی سازی به طور روشن ترسیم شده باشد و هر بحث دیگری از جمله تعلیق غنی سازی در قالب مذاکرات قابل بحث است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در حاشیه دیدارش با محمود الزهار وزیر امور خارجه دولت خودگردان فلسطین در پاسخ به سئوال  خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا درصورت روشن شدن تکلیف حق ایران در تحقیق و توسعه و غنی سازی آیا امکان بحث در خصوص تعلیق کوتاه مدت و موقت غنی سازی اورانیوم در ایران وجود دارد، اظهار داشت: آنچه برای ایران مهم است آن است که تحقیق و توسعه در غنی سازی داشته باشد و مسیر غنی سازی به طور روشن ترسیم شده باشد.

لاریجانی بار دیگر تاکید کرد: ما آماده مذاکرات هستیم و به ادامه مذاکرات قبلی پایبندیم و معتقدیم راه حل باید از درون مذاکرات به دست آید و اگر چنین نشود ما کار خود را انجام می دهیم.

وی همچنین تاکید کرد: ما همه نظارت های آژانس را قبول داریم.

کد خبر 407973

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha