پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ شهریور ۱۳۹۶، ۲۰:۰۸

حواشی بازی تیم ملی ایران و سوریه؛

درگیری کی‌روش با بازیکن سوریه و متشنج شدن جو بازی

درگیری کی‌روش با بازیکن سوریه و متشنج شدن جو بازی

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در دقایق پایانی بازی با سوریه با یکی از بازیکنان حریف درگیری لفظی پیدا کرد و جو بازی برای لحظاتی متشنج شد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی فوتبال سوریه در دقیقه ۱۳ بازی مقابل ایران موفق به گلزنی شد. همین گلزنی کافی بود تا وقت کشی بازیکنان سوریه که برای صعود به جام جهانی به این برد نیاز دارند، آغاز شود. هواداران و بازیکنان تیم ملی ایران هم بارها به داور بازی به خاطر این وقت کشی ها اعتراض کردند.

کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران به شدت نسبت به عملکرد داور ژاپنی دیدار امشب مقابل سوریه اعتراض داشت. وی بارها با فریادهایش بر سر داور چهارم، این موضوع را نشان داد.

*خوشحالی زایدالوصف تعدادی از بازیکنان سوریه بعد از گل اول به سمت نیمکت تیم ملی فوتبال ایران باعث اعتراض مترجم سرمربی تیم ملی ایران شد.

* رامین رضاییان با بازیکنان سوریه به دلیل وقت کشی های مکرر آنها درگیری لفظی پیدا کرد.

* عملکرد پرنوسان محمد انصاری در نیمه اول سبب شد تا کی روش بارها با این بازیکن صحبت کند. انصاری در نهایت اواسط نیمه دوم تعویض شد و جایش خود را به عزت الله پورقاز داد.

* اوسیانو کروز مربی تیم ملی ایران در دقایق پایانی بازی با یکی از اعضای کادر فنی سوریه درگیری لفظی پیدا کرد که داور چهارم مداخله کرد و این درگیری به اتمام رسید. دقایقی بعد یکی از بازیکنان سوریه کنار خط و نزدیک به کی روش روی وحید امیری مرتکب خطا شد. همین موضوع واکنش تند کی روش را در پی داشت و وی به شدت به بازیکن سوریه معترض شد. دامنه این اعتراضات بیشتر شد و باعث شد تا تعدادی از بازیکنان و مربیان دو تیم با هم درگیر شوند و لحظاتی جو بازی رو به تشنج برود.

کد خبر 4079802

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha