پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ شهریور ۱۳۹۶، ۱۵:۱۸

امام جمعه شاهرود:

مساجد شاهرود نیازمند ساماندهی هستند

مساجد شاهرود نیازمند ساماندهی هستند

شاهرود - امام جمعه شاهرود بر ضرورت ساماندهی مساجد شهرستان تاکید کرد و گفت: مساجد شاهرود نیازمند ساماندهی بین ارکان آن شامل امام جمعه، امنا و تشکل هایی مانند بسیج و ... هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباس امینی پیش از ظهر پنج‌شنبه در نشستی با مدیرکل تبلیغات اسلامی و برخی مسئولان شاهرود به میزبانی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان با اشاره به اهمیت مقوله ساماندهی مساجد در امور مختلف، بیان کرد: باید امورات فرهنگی مرتبط با مساجد ساماندهی شود و معتقد هستیم که اگر بخواهیم مرکز رسیدگی به امور مساجد را راه اندازی کنیم و می بایست هزینه آن را نهادهای فرهنگی تقبل کنند لذا امروز باید از حرف‌ها گذشت و اهل اقدام بود.

وی با تاکید بر اینکه باید آتش به اختیار عمل کرده و مشکلات مساجد را رفع کنیم، تصریح کرد: امروز نباید منتظر کمیته، جلسه و ... بود لذا برخی مساجد نیازمند تغییر هیئت امنا، روحانی و ... است تا شاهد برخی مشکلات نباشیم لذا پیشنهاد می کنم تا قوانین به دادمان برسند، به صورت آتش به اختیار، شورای حل اختلافی متشکل از سازمان تبلیغات، نماینده امام جمعه، اوقاف، یک روحانی معتبر، بسیج و ... تشکیل شود تا نسبت به مسائل مساجد به طور فوری رسیدگی شود تا در نهایت به مرکز امور مساجد و ساختارهای قانونی آن برسیم لذا شورای حل اختلاف تا زمان ایجاد شورای مساجد، می تواند مسکنی در راستای رفع برخی معضلات باشد.

امام جمعه شاهرود افزود: از سوی دیگر می توان در شورای حل اختلاف مساجد طرح دعاوی ویژه مطرح شود تا شاهد رفع معضلات باشیم و این امر کاری است که نباید انجام آن را معطل جلسات، قانون و ... باشیم، اما در اصل ساماندهی مساجد هیچ شکی نیست و امروز ما نیازمند ساماندهی این مکان ها هستیم  و باید در ساخت، جایگذاری، جانمایی، هیئت امنا، امام جماعت و ... ورود پیدا کرد.

امینی بیان کرد: امروز اکثر اختلافات در منیت ها است و این اصل می تواند در یک نشست جمعی با خرد جمعی و در پناه گفتگو حل شود که این امر نیازمند اقدامی عاجل است و ما معتقد هستیم اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان که در شاهرود مستقر است، می تواند طرحی را که بتواند به ساماندهی امور مساجد کمک کند از سطح کشور معرفی کند تا در شهرستانها بومی سازی شود.

کد خبر 4080380

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha