پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ آبان ۱۳۸۵، ۱۱:۲۳

582 پزشک با زائران ایرانی حج تمتع همراه می شوند

582 پزشک با زائران ایرانی حج تمتع همراه می شوند

معاینات و آزمایشات مورد نیاز برای زائران حج تمتع انجام و به پایان رسید و برای هر یک از زائران یک پرونده بهداشتی درمانی با درج کامل مشخصات ، بیماری و... تشکیل شده است.

مدیر روابط عمومی سازمان حج و زیارت در گفتگو با خبرنگار مهر در خصصوص انجام معاینات پزشکی زائران حج تمتع امسال افزود: در سال جاری نیز همانند سالهای گذشته این معاینات صورت گرفته و نوع آزمایشات و معاینات نیز تفاوتی نداشته و آزمایشی نیزاضافه نشده است.

عبدالله نصیری خاطر نشان کرد: امسال زائران در قالب 582 کاروان به حج تمتع اعزام می شوند و در هر کاروان نیز یک پزشک وجود دارد که در همه حال همراه با زائران هستند و در صورت نیز و بروز بیماری نسبت به مداوای آنها اقدام خواهند کرد.

وی تاکید کرد: تمامی زائران قبل از آغاز سفر توسط پزشک کاروان معاینه و برای آنان پرونده بهداشتی - درمانی تشکیل شده است و همچنین در مکه و مدینه نیز مراکزی برای مداوای زائران بیمار در نظر گرفته شده است .

نصیری گفت: اعزام حدود 97 هزار زائر به حج تمتع 16 آذرماه ازتمامی استانها آغاز می شود و4 بهمن ماه نیز بازگشت زائران آغاز خواهد شد.

کد خبر 408073

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha