پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ شهریور ۱۳۹۶، ۱۱:۰۷

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان:

سکوت مدعیان حقوق بشر درمقابل کشتار مسلمانان میانمار باعث تأسف است

سکوت مدعیان حقوق بشر درمقابل کشتار مسلمانان میانمار باعث تأسف است

شاهرود - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با تاکید بر اینکه کشتار مسلمانان میانمار توطئه‌ای صهیونیستی باهدف نسل‌کشی است، گفت: نکته قابل تاسف سکوت بسیاری از مدعیان حقوق بشر در این باره است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی شکری صبح جمعه در گفتگو با خبرنگاران ضمن محکومیت جنایات افراطی‌ها و بودائیان تندرو در میانمار علیه مسلمانان که به آواره و کشته شدن هزاران نفر مسلمان انجامیده است، افزود: اما دراین‌بین سکوت معنادار برخی داعیه‌داران حقوق بشر نشان می‌دهد که این کشورها حقوق بشر را از نوعی می‌خواهند که خودشان تعریف می‌کنند اما جنایاتی که بر مسلمانان روا شود، سزاوار سکوت آن‌ها است و این امر نه‌تنها در عرصه عرفی بلکه در محکمه وجدان و انسانیت نیز محکوم است.

وی با یادآوری اینکه از ٢٥ ماه آگوست سال جاری تاکنون، صدها هزار نفر از ساکنان روهینگیا میانمار که در غرب این کشور و هم‌مرز با بنگلادش مسلمان‌نشین هستند، برای نجات جان خود از حملات ارتش و تندروها افراطی مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شده‌اند، تصریح کرد: ارتش خودکامه مستکبر میانمار به بهانه مبارزه با شبه‌نظامیان، به قتل و غارت و کودک کشی می‌پردازد و این امر مصداق نسل‌کشی و جنایت جنگی است، امری که از طرف بسیاری مدعیان امروز دنیا محکوم نیست چراکه یک پای آن اسلام است و اگر امروز تنها یک نوزاد یهودی یا بودائی زیر پای یک مسلمان قرار می‌گرفت آیا تیتر تمامی روزنامه‌ها و نشریات بین‌المللی به آن اختصاص نمی‌یافت؟ اما امروز ارتش میانمار با قساوت به نسل‌کشی ادامه می‌دهد و در عین ناباوری سران مستکبر این کشور معتقدند در بیان اخبار روهینگا، بزرگ‌نمایی شده است!

رئیس ستاد شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی استان سمنان خاطرنشان کرد: ملت مسلمان ایران اسلامی همراه با سایر مسلمانان جهان ضمن محکومیت جنایات افراط‌گرایان بودائی در میانمار، خواستار توقف هرچه زودتر مسلمان کشی و کودک کشی در آن کشور آسیای جنوب شرقی و البته بازگرداندن مسلمانان به خانه و کاشانه‌شان در کنار پس دادن تقاص بانیان این فاجعه انسانی، است.

شکری با تأکید بر اینکه خانواده بزرگ تبلیغات اسلامی استان سمنان نیز ضمن محکومیت این جنایات خواستار پذیرش واژه نسل‌کشی از سوی ابرقدرت‌های جهانی و داعیه‌داران پوچ انگار حقوق بشر غربی است تا شرایط برای زندگی مسلمانان میانمار بار دیگر فراهم شود ، تصریح کرد: همچنین امروز هم‌زمان با سالروز یوم‌الله ۱۷ شهریور یک‌بار دیگر غریو حمایت ملت ایران اسلامی و مردم همیشه درصحنه استان در حمایت از مظلومان مسلمان میانمار، در فضای عطر انگیز غدیری کشور، طنین‌انداز خواهد شد.

کد خبر 4080922

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha