پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ شهریور ۱۳۹۶، ۱۳:۲۲

معاون عمرانی استانداری قزوین:

اعتبارات دهیاری ها از محل مالیات ارزش افزوده ۳۰ درصد افزایش یافت

اعتبارات دهیاری ها از محل مالیات ارزش افزوده ۳۰ درصد افزایش یافت

قزوین- معاون عمرانی استانداری قزوین گفت: اعتبارات دهیاری های استان قزوین طی سال جاری از محل مالیات ارزش افزوده ۳۰ درصد افزایش یافت.

به گزارش خبرنگارمهر به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، علی فرخزاد در کارگروه توسعه روستایی استان که با حضور مدیران دستگاه های اجرایی و بخشداران در سالن جلسات دفتر استاندار برگزار شد از افزایش ۳۰ درصدی اعتبارات دهیاری ها از محل ارزش افزوده در سال جاری خبر داد.

فرخزاد تصریح کرد: امروزه نوع تقاضا و نیازمندیهای روستاها از مسائل عمرانی به سمت موضوعات زیست محیطی و خدماتی سوق پیدا کرده و همه مدیران موظف هستند در جهت ارتقای شاخص های زیست محیطی، اجتماعی و اقتصادی در روستاها تلاش کنند.

وی افزود: در سال جاری با افزایش ۳۰ درصدی اعتبارات دهیاری ها از محل مالیات ارزش افزوده در مقایسه با سال گذشته مواجه هستیم که نقش بسیار مهمی در عمران و آبادانی روستاها ایفا می کند.

معاون عمرانی استاندار قزوین از آغاز تغییر و جابجایی دهیاران در مناطق روستایی استان خبر داد و اظهار داشت: در آستانه تغییر و جابجایی دهیاران قرار داریم و با توجه به اینکه دهیاران نمایندگان عالی دولت در روستاها محسوب می شوند و نقش کلیدی در توسعه و تحولات روستایی دارند در انتخاب آنها از سوی بخشداران باید حداکثر دقت و حساسیت لازم صورت گیرد.

فرخ زاد در ادامه با اشاره به  تاکید مقام معظم رهبری درخصوص بازدید از مناطق روستایی و ملاقات مستقیم و چهره به چهره با مردم  بر سرکشی و برگزاری برنامه ملاقات مردمی از سوی مدیران تاکید کرد.

توجه به گردشگری روستایی، اجرای طرح های هادی روستایی، بهبود تردد و حمل و نقل در این مناطق، برنامه ریزی در جهت رونق اقتصادی و توسعه و حمایت از تشکل های مردمی از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه از سوی معاون عمرانی استاندار بر آن تاکید شد.

کد خبر 4081213

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha