پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ شهریور ۱۳۹۶، ۱۵:۴۹

فدراسیون بانک های کره جنوبی با ایران یادداشت تفاهم امضاء کرد

فدراسیون بانک های کره جنوبی با ایران یادداشت تفاهم امضاء کرد

یادداشت تفاهم همکاری میان فدراسیون بانک های کره جنوبی و انجمن بانک های خصوصی ایران برای ارائه تسهیلات بیشتر به بازرگانان دو کشور به امضاء مقامات بانکداری دو کشور رسید.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از یانهاپ، «ها یانگ کو» رئیس کنفدراسیون بانک های کره جنوبی گفت: با همتای ایرانی خود «کوروش پرویزیان» یادداشت تفاهمی را در حوزه گسترش همکاری های بانکی میان دو کشور به امضاء رسانده است.

همچنین این سند همکاری بین فدراسیون بانک های کره جنوبی و انجمن بانک های خصوصی ایران به امضاء رسیده است تا ارائه خدمات بانکداری برای صادرکنندگان و واردکنندگان ایرانی و کره ای سهولت پیدا کند.

بر همین اساس این یادداشت تفاهم در «سئول» پایتخت کره جنوبی به امضاء مقامات بانکداری دو کشور رسیده و علت اصلی آن سیر صعودی تقاضا برای خدمات مالی بین ایران و کره جنوبی اعلام شده که دلیل آن به افزایش تجارت میان دو کشور عنوان شده است.

بر پایه این گزارش، فدراسیون بانک های کره ای اعلام کرد انجمن بانک های خصوصی ایران و این فدراسیون در جهت ارتقاء رابطه همکاری بین بانک های کره ای و ایرانی توافق کرده اند؛ ضمن اینکه از اهداف دیگر این یادداشت تفاهم بالا بردن شیوهای نوین بانکداری در بستر همکاری با یکدیگر است.

کد خبر 4081247

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha