پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱۲:۳۹

توسط ستاد زیست فناوری محقق شد؛

تدوین توسعه تولید و بازارهای محصولات پروبیوتیک در معاونت علمی

تدوین توسعه تولید و بازارهای محصولات پروبیوتیک در معاونت علمی

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی اعلام کرد: مصوبه توسعه تولید و بازارهای محصولات پروبیوتیک در ستاد توسعه زیست فناوری تدوین شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی از طریق کارگروه صنایع تخمیری، توسعه این صنعت در کشور را پیگیری می کند و بر اساس اعلام این کارگروه، در حال حاضر بازار جهانی پروبیوتیک ها حدود ۳۲ میلیارد دلار است که تا سال ۱۴۰۴ به ۷۰ میلیارد دلار افزایش خواهد یافت. این موضوع نشان دهنده توجه جهانی به این صنعت استراتژیک است.

بر همین اساس و طبق ماموریتی که برای ستاد در خصوص توسعه صنعت بازار پروبیوتیک تعریف شده است، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی اعلام کرد: مصوبه توسعه تولید و بازارهای محصولات پروبیوتیک در ستاد توسعه زیست فناوری تدوین شده است.

به گفته قانعی، تدوین مصوبات قابل طرح در کمیسیون علمی، تحقیقاتی و فناوری و سایر نهادها و مبادی ذی‌ربط و پیگیری‌های مرتبط با آن (در همکاری با سایر گروه‌ها و کارگروه‌های ستاد) یکی از مهم ترین اقداماتی بود که در سال ۹۵ توسط ستاد به صورت جدی پیگیری شد.

وی افزود: این پیگیری ها در حوزه های مختلف تدوین پیش‌نویس مصوبه تقسیم کار ملی، همکاری در تدوین پیش‌نویس مصوبه تصفیه پساب و فاضلاب به روش زیستی و تدوین مصوبه توسعه تولید و بازارهای محصولات پروبیوتیک صورت گرفته است.

به گزارش مهر، پروبیوتیک ها باکتری‌هایی هستند که برای گوارش بهینه غذا مفید هستند. این باکتری ها علاوه بر کمک به گوارش، مولکولهای پیچیده و ترکیباتی مانند ویتامینها و آنتی بیوتیکهای مختلف را تولید می‌کنند که برای بدن مفید است. منبع باکتری‌های پروبیوتیک لبنیات و میوه‌ها هستند.   

کد خبر 4082635

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha