به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی فتح میرمحمدی ظهر سه شنبه در جلسه کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان افزود: هدف گذاری های مناسبی برای برگزاری این همایش انجام خواهد شد و محورهایی مانند فضای مجازی، فرصت ها و تهدیدات برای آن مشخص می شود.
میرمحمدی تصریح کرد: در سال جاری پنجمین جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی برگزار می شود و دستور کارهای مختلفی بررسی شده است.
میرمحمدی گفت: نقش فضای مجازی در آسیب های مختلف مهم است و این فضا هم به عنوان آسیب است و هم به عنوان فرصت و مانند شمشیر دو لبه عمل می کند.
میرمحمدی اظهار داشت: امکان مقابله با گسترش فضای مجازی وجود ندارد و نمی توان صورت مسئله را پاک کرد و باید آثار و پیامدهای منفی را با مدیریت مناسب کاهش داد.
مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری تصریح کرد: تهدیدات جدی برای نسل جوان وجود دارد و باید اقدامات مناسبی در این راستا انجام شود.
میرمحمدی گفت: افزایش سطح آگاهی افراد جامعه در رابطه با فضای مجازی لازم است و با سازماندهی این ظرفیت می توان خروجی مناسبی به دست اورد.
میرمحمدی خاطرنشان کرد: کاهش محبت، احساسات و عواطف، شکستن بنیان خانواده و دوری جوانان از ارتباطات اجتماعی از آسیب های استفاده نامطلوب از فضای مجازی است.
وی افزود: شخصیت سازی کاذب در فضای مجازی نیز از جمله موارد آسیب های این حوزه است.
مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری گفت: ارتباطات مجازی گاها گسست های خانوادگی را رقم می زند و همچنین شکستن حریم خصوصی را به دنبال دارد.
میرمحمدی اظهار کرد: هماهنگی دستگاه های متولی و سیاست گذاری برای مقابله با آسیب های اجتماعی لازم است و همه ما در معرض خطر هستیم.
وی افزود: تبیین نقش خانواده ها در این حوزه و حرکت به سمت استفاده های صحیح و ترویج و توسعه این بخش ضروری است.
میرمحمدی گفت: اطلاع رسانی و آگاه سازی خانواده ها نسبت به فرصت ها و تهدیدات فضای مجازی، برگزاری نشست های تخصصی در حوزه های مختلف و افزایش سطح سواد رسانه ای جوانان و دانشجویان برای بهره گیری مناسب از فضای مجازی و مقابله با آسیب ها لازم است.
نظر شما