پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ آذر ۱۳۸۵، ۱۰:۳۰

رئیس هیئت جانبازان و معلولین خراسان رضوی در گفتگو با مهر:

رکورد قهرمانان ما به حد نصاب نمی رسد/ در حد توان هیئت به ورزشکاران خدمت می کنیم

رکورد قهرمانان ما برای دعوت به اردوی تیم ملی و حضور در مسابقات جهانی و آسیایی به حد نصاب نمی رسد و همین مورد باعث می شود که ورزشکاران زن خراسان به این اردو دعوت نشوند.

هادی رضایی رئیس هیئت جانبازان و معولین خراسان در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد با بیان مطلب فوق اظهار داشت : با توجه به اینکه رکوردهای ورزشکاران در مسابقات کشوری ثبت می شود مربی تیم ملی با انتصاب همین رکوردها و با توجه به قابلیت های ورزشکاران زن ایران در مقایسه با رکوردهای قهرمانان کشورهای دیگر ، ورزشکاران را به تیم ملی دعوت می کنند و با این شرایط به نظر می رسد علت عدم حضور بانوان خراسان در رشته دوومیدانی به تیم ملی به حد نصاب نرسیدن رکوردهایشان است.

وی در ادامه در خصوص سطح کیفی و کمی مسابقات دوومیدانی قهرمانی کشور در مشهد گفت: این مسابقات در زمان مناسبی برگزار نشد اما با توجه به این که فدراسیون مقرر کرده بود مسابقات درمشهد برگزار شود ، مسابقات را برگزار کردیم و به نظر می رسد برگزار کردن این مسابقات با هر شرایطی بهتر از برگزار نشدن آن می باشد و با توجه به این خیلی از هیئت ها توانایی مالی اعزام تیم به مسابقات را نداشتند بسیاری از هیئت ها تیم های خود را اعزام نکردند و این مسابقات تنها با حضور 15 استان برگزارشد که البته تیم های حاضر شده با ورزشکاران آماده به این مسابقات آمده بودند.

رضایی درخصوص کمبودهایی که ورزشکاران جانباز و معلول بخصوص بانوان دارند گفت: توانایی ما در همین حد است و در حد توان سعی می کنیم تا خواسته های آنها را برآورده کنیم و از انتقاد سازنده نیزحمایت می کنیم. ضمن اینکه بودجه ما برای هیئت بسیار محدود می باشد.

کد خبر 408622

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha