عیسی غیاث یزدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اخیراً جلسه مشترکی با مسئولین اتحادیه صنف اغذیه فروشان در ارتباط با نظارت بر بهداشت فرآورده های خام دامی مورد استفاده در اغذیه فروشی ها برگزارشد که مسئولین دامپزشکی مراتب نگرانی خود را در زمینه رعایت نشدن احتمالی دستورالعمل های بهداشتی در برخی اغذیه فروشی ها اعلام کردند.
وی گفت: واحدهای عرضه جوجه بریانی و جوجه بروستد که از اتحادیه اغذیه فروشی ها مجوز دریافت کرده اند، در مواردی اقدام به منجمد کردن و یخ زدایی غیر اصولی مرغ می کنند که این کار می تواند مخاطرات بهداشتی ایحاد کند و برخی گزارشها حاکی است که این واحدها اقدام به تهیه فرآورده خام دامی از واحدهای غیرمجاز می کنند که در صورت صحت آن می تواند سلامت مصرف کنندگان را به خطر اندازد.
غیاث یزدی با اشاره به نظر مثبت مسئولان اتحادیه در زمینه افزایش نظارتهای بهداشتی بر مراکز تحت پوشش افزود: مقررشداکیپ های گشت مشترک توسط کارشناسان اداره دامپزشکی و نماینده اتحادیه جهت نظارت بر اغذیه فروشان تشکیل شده و فعالیت واحدها تحت نظارت قرار گیرد.
نظر شما