به گزارش خبرنگار مهر، احمد صافی ظهر امروز در آیین تجلیل از فرهنگیان بازنشسته استان یزد اظهار داشت: وظیفه همه ما است که به نوعی زمینه حضور بازنشستگان در سطح جامعه را فراهم آوریم تا ضمن بهره مندی از تجربیات این قشر، جامعه ای پویا و شاداب داشته باشیم.
وی با بیان اینکه تنهایی در هر فردی موجب افسردگی خواهد شد، ادامه داد: بر همه ما لازم است تا بازنشستگان به ویژه قشر فرهنگی را که تعلیم و تعلم جامعه را بر عهده داشتند، تکریم کنیم تا از افسردگی آنها نیز پیشگیری شود.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه باید با برپایی مجامع مختلف زمینه حضور آنها را در اجتماع فراهم کنیم، اضافه کرد: از جمله اقداماتی که در این زمینه موثر است، تامین امکانات لازم برای استفاده بازنشستگان از فرصت های گردشگری است.
وی با اشاره به اینکه ایجاد امکانات لازم بازنشستگان را از خانه نشینی دور می کند، عنوان کرد: سلامت اجتماعی از جمله نیازهای بازنشستگان است و برای اینکه بتوانیم از تجربیات آنان برای رشد و توسعه کشور استفاده کنیم، باید مراقب سلامت این گروه نیز باشیم.
صافی، وجود این افراد را ظرفیت عظیمی برای رشد و توسعه کشور برشمرد و اظهار داشت: باید از این فرصت پیش آمده که کوله باری از اندوخته را برای ما به ارمغان آورده است به عنوان فرصتی برای ارائه مشاوره به مدیران و معلمان استفاده کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد هم در این آیین از بازنشستگان به عنوان سرمایه های عظیم انسانی برای کشور یاد کرد.
محمدعلی طالبی گفت: امروز استان مدیون تلاش و کوشش های خستگی ناپذیر فرهنگیان این خطه است که نقش موثری در نظام تعلیم و تربیت داشته اند.
وی با اشاره به مشکلات متعدد جامعه فرهنگیان استان افزود: فرهنگیان در راه تعلیم و تربیت فرزندان این جامعه از هیچ تلاشی فروگذار نکرده و موفقیت دانش آموزان استان در آزمون سراسری، المپیادها و جشنواره ها را رقم زده اند.
نظر شما