پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ شهریور ۱۳۹۶، ۱۵:۰۱

۸۰۰ نفر از سادات خراسان جنوبی تجلیل شدند

۸۰۰ نفر از سادات خراسان جنوبی تجلیل شدند

بیرجند- ۸۰۰ نفر از سادات خراسان جنوبی در همایش سبزقامتان علوی تجلیل شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی در همایش سبز قامتان علوی در بیرجند با بیان اینکه روز مباهله سند عظمت و حقانیت اهل بیت(ع) است ، اظهارکرد: دشمنان اسلام همواره با وارد کردن شبهات و موضوعات غیر واقع درصدد صدمه زدن به ساحت دین مقدس اسلام بوده اند.

حجت الاسلام احمد رضایی با بیان اینکه در این روز خدای متعال عظمت و منزلت پیامبراکرم(ص)، اصحاب کسا و خمسه طیبه را معرفی کرد، افزود: روز مباهله به معنای قرار گرفتن اسلام در برابر کفر است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه در روز مباهله اسلام بر کفر غلبه کرد، ادامه داد: خداوند در ۲۴ ذی‌الحجه سال ۱۰ هجری برای همیشه فضل و عظمت پیامبراکرم(ص)، حضرت زهرا(س)، امام علی(ع)، امام حسن(ع) و امام حسین(ع) را به عالم معرفی کرد.

وی با اشاره به مقام و منزلت سادات گفت: سادات باید به گونه ای باشند که وقتی مردم آنها را می بینند ذهنشان به سمت جدشان پیامبر اکرم(ص) برود.

 وی با تاکید بر اینکه مسئولیت سادات در جامعه سنگین تر از دیگران است، بیان داشت: باید فرهنگ انتظار در جامعه توسط شما نهادینه شود.

رضایی با بیان اینکه باید شکر نعمت سیادت بودن را شبانه روزی به جا آوریم، گفت: مدال سیادت یک افتخار است که باید بر خود ببالید.

کد خبر 4087645

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha