پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ شهریور ۱۳۹۶، ۱۱:۴۳

جشنواره عروسکی «سرزمین من» برگزار می‌شود

جشنواره عروسکی «سرزمین من» برگزار می‌شود

«جشنواره عروسکی سرزمین من» با هدف معرفی عروسک‌های اردکان و عروسک آیینی «بی‌بی کُگ» که متعلق به زرتشتیان است در شهر اردکان یزد برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آمن خادمی، طراح و سازنده این عروسک بومی به مراحل ساخت این عروسک‌ اشاره و بیان کرد: این پروژه حاصل ماه ها پژوهش میدانی، کتابخانه‌ای و موزه‌ای درباره لباس های مردم اردکان  و همچنین  عروسک بی بی کُگ است.

به گفته او، «بی‌بی کگ» نام عروسک آیینی زرتشتیان است. این عروسک به صورت زنان زرتشتی این منطقه طراحی شده  و جنبه بازی و بازیچه ندارد بلکه یک عروسک آیینی است که نذر و نیاز مردم را برآورده می کند.

خادمی درباره عروسک های اردکانی گفت: برای ساخت این عروسک ها ااز لباسهای قدیمی  که مردم این شهر می پوشیدند همچنین منابع موجود در موزه مردم شناسی و عکس های قدیمی سه نسل گذشته  بهره بردم.
ساخت و طراحی این عروسک ها توسط آمن خادمی که قبلا عروسکهای لری لیلی و دلیار را نیز احیا و طراحی کرده صورت پذیرفته است.

او درباره ساخت عروسک‌ها گفت: بازسازی عروسک بی بی کُگ زیر  نظر  پوپک عظیم پور، استاد دانشگاه و پژوهشگر انجام گرفته است.

جشنواره عروسکی سرزمین من با مشارکت خانه بومگردی ماه بی بی و سازمان میراث فرهنگی یزد برگزار می شود و در مراسم رونمایی عروسک ها قرار است چهره های سیاسی و فرهنگی این استان و اهالی رسانه حضور داشته باشند.

کد خبر 4089229

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha