به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی پیش از ظهر یکشنبه در مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه خواهران استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: امروز دشمن از فضای مجازی و امکانات بسیار زیاد آن به عنوان فرصتی برای خود بهره گرفته تا فرهنگ بی دینی را در کشورهای اسلامی نهادینه سازی کند و چنانچه می خواهیم از این مساله جلوگیری کنیم باید به ترویج فرهنگ اسلامی بپردازیم.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: در این رابطه حوزه های علمیه و طلاب آنها نقش بسیار مهم و موثری ایفا می کنند که به همین سبب بایستی از نظر علمی غنی باشند و پژوهش را سرلوحه کار خود قرار دهند.
دری نجف آبادی بیان کرد: روحانیون و طلاب در جامعه اسلامی اقشار تاثیر گذاری هستند که می توانند در زمینه ترویج و گسترش مبانی دینی و معارف اسلامی نقش قابل توجهی ایفا کنند، البته این امر مستلزم آن است که این افراد خودسازی و تزکیه نفس را در دستور کار خود قرار دهند و الگویی برای جامعه باشند.
وی خاطرنشان ساخت: پرهیز از اسراف و تجمل گرایی و قناعت پیشگی از دیگر مباحثی است که از سوی روحانیون و طلاب باید حتما مورد توجه قرار گیرد و از این طریق است که تزکیه نفس و تقوا حاصل می شود که به دنبال آن جامعه در مسیر درست خود حرکت خواهد کرد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: بانوان در جامعه دارای نقش های مهم و خطیری هستند، بنابراین بایستی تعالیم و آموزه های اسلامی و قرآنی برای این قشر تببین و نهادینه شود که این اقدام از جمله رسالت های بانوانی است که در حوزه های علمیه خواهران به تحصیل مشغول هستند که بایستی این تکلیف مهم را به نحو احسن به انجام برسانند.
دری نجف آبادی ادامه داد: امروز ترویج و گسترش سبک زندگی اسلامی، جامعه ما را از بسیاری آسیب ها در امان نگه می دارد، بنابراین همه باید در این رابطه خود را مسئول و موظف بدانیم تا جامعه آگاه سازی شود و از آسیب در امان بماند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به فرارسیدن ایام سوگواری سیدالشهدا(ع)گفت: آئین های سوگواری ایام محرم باید به دور از هرگونه خرافه گویی و ذکر مطالب غیرواقعی برگزار شده و تبیین عظمت قیام امام حسین(ع) را برای جهان دنبال کند.
وی افزود: هدف نشان دادن عظمت قیام امام حسین(ع) به همه جهانیان است، بنابراین این مکتب که مکتب آزادی خواهی، عزت، جهاد و حق طلبی است باید به درستی جلوه پیدا کرده و شناسانده شود.
نظر شما