پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۸:۴۶

ایده های برتر یک رویداد بین المللی به دوره آموزشی معرفی شدند

ایده های برتر یک رویداد بین المللی به دوره آموزشی معرفی شدند

۳۱ ایده رویداد بین‌المللی Falling Walls Lab Tehran  مرحله نخست داوری را با موفقیت پشت سر گذاشتند و صاحبان این ایده‌ها برای شرکت در دوره‌های آموزشی معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، نخستین کلاس آموزشی برای ایده پردازان راه یافته به این مرحله پنجشنبه ۳۰ شهریور در دفتر مبادلات آکادمیک آلمان (DAAD) در تهران برگزار می‌شود.

مطالب کلاس به زبان انگلیسی تدریس خواهد شد و دفاع پایانی از ایده‌ها نیز به زبان انگلیسی است.

۳۱ ایده پرداز راه یافته به این مرحله پس از شرکت در کارگاه آموزش نحوه ارائه‌ ایده، روز ۱۸ مهر در سالن اجتماعات مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای انتخاب یک ایده رقابت و در مدت ۳ دقیقه از ایده خود دفاع می‌کنند.

منتخب نخستین مرحله این رویداد، در مرحله نهایی این رقابت که ماه نوامبر در برلین برگزار خواهد شد، شرکت خواهد کرد.

ایده پردازان ایرانی نخستین بار است که در این رویداد بین‌المللی شرکت می‌کنند. 

دبیرخانه رویداد بین‌المللی Falling Walls Lab در تهران اعلام کرد پس از فراخوان عمومی از دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری، پسا دکتری و اعضای شرکت‌های فن بازار، کارآفرینان و صاحبان ایده در زمینه‌های مختلف، ایده پردازان ایرانی، با ارایه ۲۱۷ ایده، گوی سبقت را از ایده پردازان کشورهای منطقه ربودند و بیشترین تعداد ایده را برای شرکت در این رویداد بین‌المللی به دبیرخانه ارسال کردند.

امسال دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دفتر ایده بازار این دانشگاه با همکاری دفتر مبادلات آکادمیک آلمان (DAAD) در تاریخ ۱۸ مهر رقابت مقدماتی رویداد Falling Walls Lab Tehran را در سالن اجتماعات مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌کنند.

کد خبر 4092197

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha