پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱۱:۵۸

در هفته امر به معروف و نهی از منکر؛

زنگ امربه‌معروف و نهی از منکر در مدارس دشتی نواخته می‌شود

زنگ امربه‌معروف و نهی از منکر در مدارس دشتی نواخته می‌شود

دشتی- جانشین فرماندهی سپاه امام رضا(ع) شهرستان دشتی گفت: زنگ امربه‌معروف و نهی از منکر با حضور مسئولین در مدارس این شهرستان نواخته شد.

غلامعباس احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، پیشاپیش ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالحسین(ع) تیسلت عرض کرد و اظهار داشت: تاکنون جلسات مختلفی برای بهتر برگزار شدن هفته احیا امر به معروف و نهی از منکر در شهرستان گرفته شده است.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف قیام اباعبدالله الحسین(ع) احیاء فریضه امربه‌معروف و نهی از منکر بوده است، افزود: با پیگیری های صورت گرفته تلاش داریم در این هفته برنامه‌های متنوعی در جهت احیاء این فریضه برگزار شود.

احمدی از نواختن زنگ امربه‌معروف در مدارس شهرستان دشتی خبر داد و گفت: نشست کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه با رویکرد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در این هفته برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه تجمع کارمندان با رویکرد امربه‌معروف و نهی از منکر توسط حوزه اداری بسیج انجام می‌شود، گفت: همچنین در این هفته تجمع خواهران بسیجی و حوزه‌های علمیه در شهرستان دشتی انجام می‌شود.

احمدی با تاکید بر اینکه اجتماع بازاریان و اصناف و گردهمایی طلایه‌داران گروه‌های امربه‌معروف و نهی از منکر در سطح شهرستان از دیگر برنامه‌های این هفته به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: در آخرین روز از هفته امربه‌معروف شاهد تجمع حوزه‌های علمیه با رویکرد تبیین امربه‌معروف و نهی از منکر در این شهرستان هستیم.
 

کد خبر 4092552

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha