پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۱ شهریور ۱۳۹۶، ۱۳:۳۳

امام جمعه اصفهان:

ابرقدرت‌ها با هراس از قدرت نظامی ایران کینه به دل گرفته‌اند

ابرقدرت‌ها با هراس از قدرت نظامی ایران کینه به دل گرفته‌اند

اصفهان - امام جمعه اصفهان گفت: امروز قدرت موشکی ما لرزه بر تن دشمنان نظام افکنده است و ابرقدرت‌ها با هراس از قدرت نظامی ایران، کینه ما را به دل گرفته‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر ، آیت‌الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد ظهر امروز، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اصفهان با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای هشت سال هفته دفاع مقدس اظهار داشت: در آن دوران تمامی کشورها از جمله آمریکا، از اقدام صدام در حمله به ایران با تمام توان و امکانات حمایت کردند شاید که با خیال خام خود، نام و نشان انقلاب اسلامی را از تاریخ حذف کنند.

وی افزود: حماسه دفاع مقدسبر خلاف آرزوی شوم دشمنان، رشادت‌های رزمندگان را الگویی برای دیگر حق‌جویان جهان قرار داد و نام انقلاب و هشت سال دفاع مقدس ما که خود برگرفته از حماسه عاشورا است، در تاریخِ جهان جاودانه شد.

تجربه‌های دفاع مقدس قدرت نظامی ما در منطقه را افزایش داده است

امام جمعه اصفهان با بیان اینکه با اتکا بر تجربه‌های دوران دفاع مقدس امروز سلاح‌ و موشک‌هایی ساختیم که قدرت نظامی ما در منطقه افزایش داده است، بیان داشت: امروز قدرت موشکی ما لرزه بر تن دشمنان نظام افکنده است و ابرقدرت‌ها با هراس از قدرت نظامی ایران، کینه ما را به دل گرفته‌اند.

وی سخنان رئیس جمهور آمریکا در سازمان ملل را یاوه‌گویی بیهوده توصیف کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب و رئیس‌جمهور محترم به خوبی جواب سخنان پوچ ترامپ را دادند.

تاکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی در راستای حضور جوانان در نماز جمعه

وی در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه این هفته اصفهان با تاکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی در راستای حضور جوانان در نماز جمعه ابراز داشت: حضور در نماز جمعه سازندگی و تربیت روحی در پی دارد و معنویت خاصی را در وجود نمازگزاران جاری  می‌سازد.

آیت‌الله طباطبایی نژاد با اشاره به مناسبت‌های پیش رو و آغاز ماه سوگواری سید و سالار شهیدان گفت: فردا روز ورود کاروان امام حسین به کربلاست، این ماه در راستای خودسازی دینی، افزایش معنویت در روح جامعه و بیان اهداف قیام عاشورا برای مردم و مبلغان بسیار پربرکت است.

وی با اشاره به صبوری وشجاعت حضرت زینب (س) پس از عاشورا تاکید کرد: ایشان حتی در دوران اسارت نیز حقارت را نپذیرفتند و عزت‌مندانه و مقتدرانه در برابر دشمنان صحبت کردند که الگویی برای همه شیعیان و آزادگان جهان است.

کد خبر 4094440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha