پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۰۸

آیت الله علما:

آمریکا از خنثی شدن توطئه هایش در عراق و سوریه به شدت عصبانی است

آمریکا از خنثی شدن توطئه هایش در عراق و سوریه به شدت عصبانی است

کرمانشاه- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: آمریکا به شدت از خنثی شدن توطئه هایش در عراق و سوریه و یمن عصبانی است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله مصطفی علما امروز شنبه در اجتماع بزرگ لبیک یا حسین(ع) که در امامزاده ابراهیم(ع) کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: مقام معظم رهبری فرمودند بقاع متبرکه امامزاده ها باید مرکز کارهای فرهنگی و تعلیم و تربیت و مورد عنایت و توجه باشد که بحمدلله این برنامه در سراسر کشور پیاده شده است.

آیت الله علما به ایثار و قیام و مقاومت سید الشهدا علیه السلام اشاره کرد و افزود: تمام حرکات و ابعاد و رجزها و اشعار و مواضع سیاسی امام حسین علیه السلام برای ما درس است.

امام جمعه کرمانشاه گفت: اگر قضیه عاشورا و حماسه محرم نبود معلوم نبود ما در دفاع مقدس چکار میکردیم، ۷۰ کشور علیه ما دست به دست هم داده بودند و برای شکست دادن یک انقلاب نوپا، جنگ سنگینی با تمام قدرت اعم از پول و دلار و تسلیحات و تبلیغات و... راه انداختند و ایران اسلامی فقط خودش بود اما چون که الگو داشت و ایثار را چشیده بود و شهادت را فهم کرده بود پیروز شد.

آیت الله علما خون شهدا را پشتوانه عالم اسلام و انقلاب دانست و گفت: در دوران دفاع مقدس الگوی به تمام معنای شهادت و ایثار را داشتیم و لحظه ای در بن بست نبودیم و هر چه داریم از اربعین و عاشورا و تاسوعا و محرم و صفر داریم.

وی بااشاره به حماسه عظیم اربعین که هر ساله برگزار می‌شود، گفت: اگر در دنیا میلیاردها دلار خرج کنند نمیتوانند مانند اربعین بیست میلیون نفر را در یک روز جمع کنند. ترامپ این رئیس جمهور دیوانه آمریکا فهم این حرفها را ندارد و اینگونه یاوه سرایی می‌کند.

آیت الله علما با تأکید بر اینکه امر به معروف و نهی از منکر باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود، گفت: امر به معروف و نهی از منکر جوهر کار امام حسین علیه السلام است و و قوام دین و حدود الهی به وسیله این فریضه اجرا می‌شود.

وی آمر به معروف را خلیفة الله دانست و گفت: نگذاریم امر به معروف و نهی از منکر از میان جامعه رخت بر بندد، روح محرم و اهداف محرم باید وارد زندگی ما شود.

آیت الله علما با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران به برکت اسلام قدرت‌های بزرگ را به زانو درآورده است، افزود: ترامپ رئیس جمهور دیوانه آمریکا از روزی که رئیس جمهور شده هر لحظه یک چیز میگوید و به اندازه چند جلد کتاب تناقض گویی دارد، آمریکا از اینکه توطئه هایش در سوریه و عراق و یمن خنثی می‌شود بشدت عصبانی است.

کد خبر 4095708

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha