پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۵۳

معاون آبفای شهری خراسان شمالی:

۱/۴ میلیارد ریال برای حفر چاه جدید آب در راز و جرگلان هزینه شد

۱/۴ میلیارد ریال برای حفر چاه جدید آب در راز و جرگلان هزینه شد

بجنورد- معاون مهندسی و توسعه آب و فاضلاب خراسان شمالی از حفر یک حلقه چاه جدید آب شرب در شهر راز و جرگلان بااعتباری بالغ‌بر یک میلیارد و ۴۷۷ میلیون ریال خبر داد.

عباسعلی گریوانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به عدم بارش‌های مناسب نزولات جوی در سال‌های اخیر و افت شدید آب‌های زیرزمینی و همچنین افت آبدهی چاه‌های آب شرب، این شرکت در راستای تأمین آب شرب سالم و بهداشتی شهروندان برنامه‌های حفاری چاه‌های جدید را برنامه کاری خود قرار داده که یکی از این چاه‌ها در شهر راز است.

گریوانی افزود: عملیات حفاری این چاه در اواسط شهریورماه سال جاری شروع و در اواخر شهریورماه بااعتباری بالغ‌بر یک میلیارد  و ۴۷۷ میلیون ریال پایان یافت.

وی درباره مشخصات این چاه بیان کرد: با توجه به افت شدید آبدهی چاه شماره یک شهر راز  چاه جدیدی در کنار آن به عمق ۵۰ متر حفر و اقدامات لوله‌گذاری با لوله‌های قطر ۱۴ اینچ و شستشوی این چاه انجام گرفت.

وی ابراز امیدواری کرد: با حفر این چاه انتظار می‌رود حدود ۷ لیتر بر ثانیه به آب شرب شهر راز اضافه شود.

به گزارش خبرنگار مهر، در حال حاضر امور آب و فاضلاب راز و جرگلان دارای ۱۹۹۶ مشترک آب است و آب شرب موردنیاز این مشترکان  از ۵ حلقه چاه با دبی ۱۷ لیتر بر ثانیه تأمین می‌شود.

کد خبر 4096430

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha