پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ مهر ۱۳۹۶، ۲۲:۰۲

مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی لرستان خبر داد؛

انعقاد تفاهم همکاری بین آموزش‌وپرورش و کتابخانه‌های عمومی لرستان

انعقاد تفاهم همکاری بین آموزش‌وپرورش و کتابخانه‌های عمومی لرستان

خرم آباد- مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی لرستان از انعقاد تفاهم نامه همکاری بین این نهاد و آموزش و پرورش استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی جهان آرا شامگاه یکشنبه در همایش شعر عاشورایی در حاشیه نمایشگاه کتاب لرستان ضمن تسلیت فرارسیدن ایام حزن و اندوه شهادت امام حسین(ع) و یاران ایشان و همچنین گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس اظهار داشت: نمایشگاه کتاب استان، حاصل زحمات بی دریغ و شبانه روزی بسیاری از کارکنان این یخش است.

وی افزود: نمایشگاه کتاب، اکنون بوستان کتاب شده و با استقبال بسیار خوبی روبرو شده است.

مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی لرستان یکی از کارهای بی نظیر این بخش را افزودن کتاب به سبد خانواده ها عنوان کرد و ادامه داد: در این خصوص یک تفاهم نامه با اداره آموزش و پرورش داشته ایم.

جهان آرا هدف از انعقاد این تفاهم نامه را ارائه خدمات بهتر به دانش آموزان عنوان کرد و گفت: از بوستان کتاب استفاده های بسیاری شده و امیدواریم این کارها باز هم تکرار شود.

وی ضمن قدردانی از مسئولین برگزاری همایش شعر عاشورایی، خدمت به خانواده های شهدا را ارزنده ترین خدمت ها دانست و اضافه کرد: امیدواریم توفیق داشته باشیم در خدمت شاعران این بخش و شاعران استان باشیم که از بزرگترین شاعران کشور هستند.

بنابر این گزارش، در پایان این همایش از خانواده ایثارگران و شهدای نهاد کتابخانه های عمومی لرستان تقدیر به عمل آمد.

کد خبر 4096945

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha