به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، استاندار خراسان رضوی در دیدار با شهردار مشهد اظهارکرد کرد: مدیریت شهری مشهد باید به نیازهای زائران و مجاوران در خدمات شهری توجه داشته و باشد و آنها را رفع کند.
وی افزود: برای توسعه شهر نباید خود را محدود به فکر خاصی کرد و راه اندازی اتاقهای فکر برای اداره این کلانشهر و رفع معضلات تاثیرگذار است.
استاندار خراسان رضوی با بیان این که مشهد مقدس یک جهان شهر و ویترین توانمندی های جمهوری اسلامی است خاطر نشان کرد: این کلانشهر باید مظهر همکاری، همدلی و پشتیبانی همه ظرفیت های ملی باشد.
رشیدیان با اشاره به جایگاه خاص این کلانشهر و پذیرا بودن سالانه ۲۷ میلیون زائر داخلی و خارجی بیان کرد: این شهر به برکت وجود مضجع شریف رضوی تبدیل به جهان شهر شده و برای اداره آن نیز باید در سطح ملی توجه شود.
وی تاکید کرد: برای مدیریت این شهر فقط نیازمند همکاری مردم مشهد و خراسان رضوی نیستیم، بلکه باید این شهر مظهر همکاری و همدلی و پشتیبانی همه ظرفیته ای ملی باشد و اداره این شهر حمایت ملی را می طلبد.
نظر شما