به گزارش خبرگزاری مهر ، سرپرست دفتر آمار و محاسبات اقتصادی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی گفت: قانون بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور از سال 81 در سازمان تامین اجتماعی به اجرا در آمده است و تا پایان اسفند ماه سال گذشته بیش از 93 هزار نفر درمشاغل سخت و زیان آور شدند. همچنین همچنین طی این مدت 27 هزار و 269 نفر نیز طبق ماده 10 قانون نوسازی صنایع از سوی این سازمان بازنشسته شدند.
سیاوش قراگزلو افزود: بازنشستگان مشاغل سخت و زیان آور حدود 15 درصد از کل بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی را تشکیل می دهند که این گروه پس از بازنشستگان عادی بیشترین فراوانی را به خود اختصاص داده اند.
وی تصریح کرد: بیش از 99 درصد از بازنشستگان مشاغل سخت و زیان آور را مردان تشکیل می دهند و متوسط سابقه اصلی مردان در این مشاغل بیش از زنان است اما متوسط سابقه ارفاقی مردان نسبت به زنان کمتر است که به ترتیب برابر با 7/8 و 3/9 سال می باشد.
قراگزلو ، بیشترین فراوانی گروه سنی بازنشستگان در شغل سخت و زیان آور را گروه سنی 45 تا 49 سال ذکر کرد و افزود: بیش از 32 درصد بازنشستگان مشاغل سخت و زیان آور مربوط به این گروه سنی است که حدود یک سوم از کل بازنشستگان را شامل می شود ضمن آنکه 30 درصد آمار بازنشستگان در این مشاغل مربوط به گروه سنی 50 تا 54 می باشد.
وی خاطر نشان کرد: بیشترین آمار بازنشستگان در مشاغل سخت و زیان آور مربوط به شهرستان های تهران با 13 هزار و 636 نفر می باشد که حدود 15 درصد از کل بازنشستگان در این مشاغل در سراسر کشور را شامل می شود و استان کهکیلویه و بویر احمد تنها با 6 نفر کمترین آمار مربوط به بازنشستگان در این مشاغل را در سراسر کشور به خود اختصاص داده است.
نظر شما