پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۲۱

با حضور بیش از هفت هزار دانش آموز؛

همایش «احلی من العسل» با یاد شهید حججی در آران و بیدگل برگزار شد

همایش «احلی من العسل» با یاد شهید حججی در  آران و بیدگل برگزار شد

آران و بیدگل - همایش «احلی من العسل» با حضور بیش از هفت هزار دانش‌آموز پسر با یاد شهید حججی در امامزاده هلال بن علی، امام زاده هادی و تکایا و حسینه های مزین به نام حضرت قاسم برگزار شد.

محسن عباسیان در گفت و گو با خبرنگار مهر در این زمینه، با اشاره به اینکه این همایش از سال ۱۳۸۵هر ساله با حضور تعداد زیادی از دانش‌آموزان برگزار می‌شود، تصریح کرد: هدف از برگزاری این همایش آشنایی جوانان با قیام و اهداف سیدالشهدا(ع) و فداکاری حضرت قاسم برای این قیام بزرگ است.

وی معرفی رسالت امام حسین (ع) و یارانش را یکی دیگر از اهداف برگزاری این همایش برشمرد و افزود: جوانان و نوجوانان کشور ما باید شخصیت‌هایی مانند سیدالشهدا و ۷۲ تن از یارانش را الگوی خود قرار دهند.

مسئول برگزاری هیأت احلی من العسل آران و بیدگل با اشاره به اینکه دشمن به دنبال دور کردن جوانان از این الگوهای واقعی است، تصریح کرد: پیام عاشورا باید برای جوانان و نوجوانان تبیین شود.

وی با بیان اینکه جوانان ما پای آرمان‌های انقلاب هستند و خواهند ماند چراکه امام حسین(ع) را الگوی خود قرار داده‌اند، ادامه داد: شهید حججی امام حسین(ع) را الگوی خود قرار داد و در راه امام حسین(ع) نیز به شهادت رسید.

عباسیان با بیان اینکه جوانان و نوجوانان باید با تفکر، آرمان و اهداف انقلابی، اسلامی و عاشورایی بیشتر آشنا شوند و بدانند اسلام حق است، گفت: همایش «احلی من العسل» هرساله به یاد حضرت قاسم بن الحسن (ع) در آران وبیدگل برگزار می شود.

وی با اشاره به همکاری آموزش و پرورش و مدیران مدارس برای حضور پرشور دانش‌آموزان در این همایش گفت: همراهی مدیران و مربیان در کنار دانش‌آموزان نیز تاثیر مهمی در آشنایی با مفاهیم دینی دارد.

مسئول برگزاری هیأت احلی من العسل آران و بیدگل با بیان اینکه روح و روان جوانان و نوجوانان باید انقلابی و حسینی باشد، ادامه داد: برگزاری برنامه‌های متنوع در این همایش نیز نقش مهمی در پرورش روح و روان دانش‌آموزان دارد.

کد خبر 4099465

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha