پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۰ مهر ۱۳۹۶، ۹:۲۳

رئیس مرکز پایش آلاینده های مشهد خبر داد؛

کیفیت هوای ۶ منطقه از مشهد در شرایط ناسالم قرار گرفت

کیفیت هوای ۶ منطقه از مشهد در شرایط ناسالم قرار گرفت

مشهد- رئیس مرکز پایش آلاینده های مشهد گفت: کیفیت هوای روز دوشنبه ۶ منطقه از مشهد در شرایط ناسالم برای گروه های حساس قرار گرفت.

رئیس مرکز پایش آلاینده های زیست محیطی شهرداری مشهد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: براساس اطلاعات به دست آمده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی، کیفیت هوای مشهد در صبح روز دوشنبه با شاخص۱۰۵ در شرایط ناسالم قرار دارد.

رضا اسماعیلی افزود: کیفیت هوا در ایستگاه های خیام شمالی، آوینی، سمزقند، سرافرازن ، مفتح، کریمی در شرایط ناسالم برای گروه های حساس قرار دارد.

رئیس مرکز پایش آلاینده های زیست محیطی مشهد افزود: بیشترین میزان آلودگی از ایستگاه  کریمی با شاخص۱۳۶در شرایط ناسالم برای گروه های حساس گزارش شده است. 

وی تاکید کرد: با توجه به روند نزولی غلظت آلاینده ها انتظار می رود در ساعات آینده به میزان قابل توجهی از غلظت آلاینده ها کاسته گردد و کیفیت هوا بهبود یابد.

اسماعیلی بیان کرد :توصیه می شود افراد حساس شامل بیماران قلبی و ریوی، سالمندان و کودکان  فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند و از شهروندان  تقاضا می شود حتی المقدور از تردد با خودروهای شخصی در مناطق مرکزی و پرترافیک شهر خودداری کنند.

کد خبر 4102106

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha