پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۱۵

مدیرکل حج و زیارت استان اصفهان خبر داد:

ثبت‌نام ۶ هزار نفر برای راهپیمایی اربعین/ویزا از امروز صادر میشود

ثبت‌نام ۶ هزار نفر برای راهپیمایی اربعین/ویزا از امروز صادر میشود

اصفهان - مدیرکل حج و زیارت استان اصفهان گفت: تاکنون شش هزار نفر اصفهانی برای راهپیمایی اربعین از استان اصفهان ثبت‌نام کرده‌اند.

غلامحسین زاهدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ثبت‌نام از متقاضیان برای حضور در راهپیمایی اربعین از نیمه مرداد ماه در سایت «سماح» آغاز شده است، اظهار داشت: تاکنون از استان اصفهان شش هزار نفر در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند.

وی با بیان اینکه با ثبت‌نام افراد در سامانه «سماح» نحوه ورود و خروج برای این راهپیمایی را مشخص می‌کنند، ابراز داشت: همه متقاضیان باید در این سامانه ثبت‌نام کنند.

مدیرکل حج و زیارت استان اصفهان با اشاره به راه‌اندازی دفتر کنسولگری موقت عراق در ایران تصریح داشت: از امروز روادید زائران اصفهان صادر می‌شود و در این راستا به همه مردم استان اصفهان توصیه می‌شود که تنها از راه قانونی نسبت به دریافت ویزا اقدام کنند و فریب سودجویان را نخوردند.

وی با بیان اینکه زائران در مرحله دوم ۴۰ دلار برای صدور ویزا و ۲۵ هزار تومان نیز به منظور دریافت خدمات بیمه‌ای و بهداشتی و درمانی پرداخت می‌کنند، افزود: همچنین ۱۱ هزار تومان نیز برای انجام امور اداری از زائران دریافت می‌شود.

زاهدی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۸۲ هزار نفر از استان اصفهان برای راهپیمایی اربعین ثبت‌نام کردند، اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود در سال جاری حدود ۱۰۰ هزار نفر برای این راهپیمایی شرکت کنند.

وی افزود: سهم اصفهان برای اعزام زائران در راهپیمایی اربعین نامحدود است و برای این امر محدودیتی تعریف نشده است.

مدیرکل حج و زیارت استان اصفهان با بیان اینکه اعزام زائران اربعین از استان اصفهان ۱۹ مهر ماه آغاز و تا ۱۹ آبان ماه ادامه دارد، تصریح کرد: همچنین باید توجه داشت که زائران می‌توانند تا ۲۰ روز در عراق بمانند.

کد خبر 4104299

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha