به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد احمدی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان افزود: طرح آمایش سرزمین نقاط ضعفی دارد که باید اصلاح شود و همچنین حرکت باید بر اساس طرح آمایش باشد.
احمدی از لزوم تدوین برنامه پنج ساله بر اساس اسناد بالا دستی برای هماهنگی بهتر و توسعه مناسب تر استان خبر داد.
استاندار ابراز داشت: توسعه آینده در اسناد بالادستی پیش بینی شده و باید با نظارت ها این مهم در انجام فعالیت ها لحاظ شود.
احمدی خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین شوراهایی که رویکرد، سیاست، پایش و عملیات اجرایی استان در آن انجام می شود، شورای برنامه ریزی و توسعه استان است، و از باب هدایت منابع و نظارت دارای اهمیت است.
وی بیان کرد: نگاه جزیره ای به فعالیت ها و جذب اعتبارات مناسب نیست، و ما یک سیستم هستیم و اگر جزیره ای عمل کنیم و شخصی و هرکدام بدون هماهنگی مسیر خود را پیش بگیریم هزینه هایی بالایی هدر می رود و ارزش عملیاتی ندارد.
وی افزود: زمانی این هزینه ها ارزش دارد که ببینیم چه ریل گذاری انجام شده است و ریل گذاری دولت موضوع اقتصاد مقاومتی است که در بطن آن موضوعاتی مهمی مانند اشتغال قرار دارد.
استاندار اظهار کرد: در بخش های مختلف باید همه مسئولان افزایش تولید سرانه، درآمد سرانه، اشتغال، رفاه و رضایت مردم از نظام و دولت را به عنوان هدف و مسیر محقق کنیم.
احمدی گفت: دولت برای سال ۹۶، ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار پیش بینی کرده است که در راستای افزایش تولید، بهبود فضای کسب و کار و ... بین دستگاه ها تخصیص یابد و موظف هستیم سیاست های نظام و دولت را عملیاتی کنیم.
احمدی همچنین بر هماهنگی دستگاه ها و جلوگیری از موازی کاری تاکید کرد.
استاندار گفت: استان ظرفیت های زیادی برای توسعه دارد و توجه به توسعه فعالیت بخش خصوصی در استان ضروری است.
وی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت هایی مانند ورزشگاه ۱۲ هزار نفری یاسوج خاطرنشان کرد: متولیان تیمی در دسته دو فوتبال کشور راه اندازی کنند و ما نیز حمایت های لازم در این راستا را انجام خواهیم داد.
نظر شما