پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۱۳

سرپرست شهرداری بیرجند:

بدهی ۳۱ میلیارد تومانی شهرداری/هیچ مراجعه ای بدون پاسخ نمانده است

بدهی ۳۱ میلیارد تومانی شهرداری/هیچ مراجعه ای بدون پاسخ نمانده است

بیرجند-سرپرست شهرداری بیرجند از بدهی ۳۱ میلیارد تومانی شهرداری خبر داد و گفت: ۲۰ میلیارد تومان از این بدهی مربوط به پیمانکاران، بازار و پرسنل و ۱۱ میلیارد تومان نیز مربوط به موارد تملکی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خانزاد صبح شنبه در جلسه شورای شهر بیرجند اظهار داشت: در بحث روند کار شهرداری، شهردار به عنوان یک شخصیت حقوقی بوده که واظیف خود را زیر نظر شورای شهر انجام می دهد.

وی، انجام خواسته های شورای شهر را وظیفه شهرداری دانست و  گفت: قرار نیست در بازه ای که شهردار انتخاب نشده وظایف شهرداری معطل بماند کما اینکه در این مدت اقدامات خوبی در سطح شهر بیرجند انجام شده است.

سرپرست شهرداری بیرجند به بهسازی میدان آزادی بیرجند به عنوان میدان ورودی شهر اشاره کرد و افزود: در کنار این اقدامات، در جهت ایجاد نشاط در بین شهروندان برخی از کارها انجام شد تا شهروندان احساس کنند شهر زنده است و به فعالیت خود ادامه می دهد.

خانزاد با بیان اینکه علاوه بر این با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید برخی از فعالیت ها لازم بود در سطح شهر انجام شود، عنوان داشت: اقداماتی از جمله خط کشی معابر، محل های عبور عابر پیاده در مسیرهای منتهی به مدارس و ... جزء وظایف عادی شهرداری بوده که به دلیل نیاز شهروندان انجام شد.

هیچ محدودیت قانونی برای انجام وظایف شهردار وجود ندارد

وی اضافه کرد: در کنار این اقدامات با توجه به ماه محرم و سال تحصیلی جدید برخی از المان های سطح شهر با امکانات خود شهرداری بازسازی و تکمیل شد.

سرپرست شهرداری بیرجند تأکید کرد: در طول این مدت تلاش شده که شهرداری کماکان فعالیت های عمرانی و خدماتی خود را قوت و تلاش بیشتر ادامه دهد.

خانزاد  با تأکید بر اینکه حرکت شهردای قائم به شخص نیست و با سرپرست نیز روند و حرکت خود را داشته است، افزود: با این وجود به طور حتم با حضور شهردار کارها طبق روال بهتری انجام می شود.

وی اضافه کرد: با وجود همه این مسائل سرپرست نیز هیچ محدودیت قانونی برای انجام وظایف خود ندارد و تاکنون نیز هیچ مراجعه ای بدون پاسخ نمانده است.

طلب ۸ میلیاردی شهرداری از ادارات

سرپرست شهرداری بیرجند از بدهی ۳۱ میلیارد تومانی شهرداری خبر داد و گفت: ۲۰ میلیارد تومان از این بدهی مربوط به پیمانکاران، بازار و پرسنل  و ۱۱ میلیارد تومان نیز مربوط به موارد تملکی است.

خانزاد، همچنین میزان بدهی شهروندان به شهرداری را سه میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و گفت: امیدواریم تا پایان سال شهروندان نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام کنند چراکه شهرداری به صورت درآمد هزینه ای اداره می شود.

وی ادامه داد: علاوه بر این براساس برآوردهای انجام شده شهرداری بالغ بر سه میلیارد تومان در بخش عوارض خودرویی طلبکار است هرچند این رقم آماری است چراکه عوارض خودرو در همه جای کشور قابل پرداخت است.

به گفته وی در حال حاضر شهرداری بالغ بر هشت میلیارد تومان از ادارات و ارگان های دولتی طلب دارد.

کد خبر 4106647

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha