پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۴

در یکسال گذشته؛

۶۷ عنوان کتاب توسط بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس در لرستان چاپ شد

۶۷ عنوان کتاب توسط بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس در لرستان چاپ شد

خرم آباد - مدیر کل سابق بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس لرستان از چاپ ۶۷ عنوان کتاب از سوی این نهاد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ یدالله دلارام صبح یکشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس لرستان اظهار داشت: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان در سال ۸۶ تأسیس شد که نتیجه زحمات بسیاری از کارکنان این خطه بوده است.

وی ادامه داد: متأسفانه استان ما آخرین استانی بود که در آن بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس راه اندازی شد.

مدیر کل سابق بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش هلای دفاع مقدس لرستان بیان داشت: رزمندگان استان لرستان همواره پای کار بوده اند و همیشه موفق عمل کرده اند و دینی را که بر گردنشان بوده را همواره ادا کرده اند و این در حالیست که توجه لازم به آنها طی این سال ها صورت نگرفته است.

سرهنگ دلارام با اشاره به کمبود امکانات در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس لرستان تصریح کرد: چرا تودیع و معارفه ما باید در حوزه هنری برگزار شود و چرا در این سال ها نباید مکانی مختص رزمندگان لرستانی در استان وجود داشته باشد و تحقق این موضوع یک مطالبه عمومی است.

وی همچنین در ادامه سخنان خود با اشاره به روند کند تکمیل مجموعه فرهنگی و موزه دفاع مقدس لرستان بیان داشت: متاسفانه با این روند تکمیل این مجموعه ۱۵ سال طول می کشد.

مدیر کل سابق بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش هلای دفاع مقدس لرستان خاطرنشان کرد: ظرف یک سال ۶۷ عنوان کتاب توسط نویسندگان استانی با کیفیتی مطلوب از سوی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس لرستان به چاپ رسیده و برخی از این آثار در سطح ملی نیز مطرح بوده اند.

کد خبر 4107885

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha