پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ مهر ۱۳۹۶، ۹:۵۱

دادستان قلعه گنج:

وقوع یک فقره قتل در قلعه گنج/عدم کنترل خشم منجر به فاجعه شد

وقوع یک فقره قتل در قلعه گنج/عدم کنترل خشم منجر به فاجعه شد

قلعه گنج - دادستان قلعه گنج از وقوع یک فقره قتل به علت اختلافات خانوادگی در این شهرستان خبر داد و گفت: ناتوانی در کنترل خشم یکی از عوامل مهم در بروز جرائم خشن است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دادگستری استان کرمان، سجاد افشارمنش در تشریح جزئیات این خبر، اظهار داشت: پس از کسب گزارشی مبنی بر وقوع یک نزاع خانوادگی در یک منزل مسکونی در روستای سرتک اولیا از توابع شهرستان قلعه گنج، بلافاصله بازپرس پرونده به همراه کارگاهان پلیس آگاهی شهرستان در محل حادثه  حاضر می شوند.

وی بیان داشت: پس از تحقیقات اولیه میدانی در محل وقوع جرم مشخص شد، بر اثر نزاع خانوادگی بین یک زن و شوهر، خانم خانه به نام (ف-چ) بر اثر اصابت  ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده است.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان قلعه گنج افزود: قاتل پس از ارتکاب جنایت اقدام به خودزنی و وارد کردن ضربات چاقو به سمت خود می کند که بلافاصله، با دخالت پدر وی و سایر همسایگان چاقو از دست وی گرفته می شود و این زن و شوهر را به بیمارستان منتقل می کنند که متاسفانه همسر فرد ضارب بر اثر خونریزی زیاد فوت می کند.

دادستان قلعه گنج با بیان اینکه متهم فاقد سابقه کیفری است، افزود: تحقیقات تکمیلی در این رابطه در شعبه بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان قلعه گنج ادامه دارد و متهم نیز با قرار بازداشت موقت روانه زندان شده است.

کد خبر 4110722

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha