پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۹

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان:

پنج هزار هکتار از اراضی زنجان به کشت گوجه فرنگی اختصاص یافت

پنج هزار هکتار از اراضی زنجان به کشت گوجه فرنگی اختصاص یافت

زنجان-مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: پنج هزار و ۳۴۰ هکتار از اراضی استان زنجان طی سال زراعی ۹۶ -۹۵ به کشت گوجه فرنگی اختصاص یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین عامری ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: پنج هزار و ۳۴۰ هکتار از اراضی استان زنجان طی سال زراعی ۹۶ -۹۵ به کشت گوجه فرنگی اختصاص داشت که ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از این سطح مربوط به شهرستان طارم و ۲ هزار و ۸۴۰ هکتار مابقی مربوط به سایر شهرستان ها می شود.

وی اظهار کرد:  همه ساله گوجه فرنگی طارم زودتر از سایر شهرستان های استان برداشت و به بازار عرضه می شود و برداشت گوجه فرنگی در سایر مناطق استان از اواسط مرداد ماه آغاز شده و تا اواخر مهر ماه ادامه می یابد.

 مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان  گفت: مزارع گوجه فرنگی استان زنجان بیشتر به روش تیپ آبیاری می شود و برداشت گوجه فرنگی امسال در استان بالغ بر ۲۵۰ هزار تن برآورد شده است.

عامری تاکید کرد: پیاز از جمله محصولات زراعی مورد کشت در استان زنجان است و امسال از سطح سه هزار و ۱۰۰ هکتاری این محصول در استان پیش بینی می شود در مجموع بالغ بر ۱۴۰ هزار تن پیاز برداشت شود.

 مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: در حال حاضر برداشت پیاز در استان زنجان رو به اتمام بوده و بیش از ۹۰ درصد محصول در مناطق مختلف استان برداشت شده است.

عامری تاکید کرد:  پیاز طارم همه ساله در مرداد ماه به بازار عرضه می شود و کشاورزان سایر مناطق استان عمدتا از اواخر شهریور ماه برداشت پیاز از سطح مزارع خود را آغاز کرده و کار برداشت تا اواخر مهر ماه ادامه پیدا می کند.

کد خبر 4111081

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha